Skip to content
Upcoming

Vier nieuwe colorways voor de adidas Yeezy Boost 350 V2

4 april 2020 10:04
Vier nieuwe colorways voor de adidas Yeezy Boost 350 V2

Elke colorway voor de Yeezy Boost 350 V2 is bij release meteen uitverkocht en dat hebben Kanye West en adidas door. Sneaker insider PY_RATES heeft laten weten dat er tot en met december nog eens vier nieuwe colorways uit zullen komen voor de adidas Yeezy Boost 350 V2.

De vier nieuwe colorways gaan Asfari, Asriel, Abez en Eliada heten. Deze namen komen uit het hebreeuws net zoals de naam van de Yeezy 700 V3 ‘Azael’. Kanye en adidas lijken hierdoor en andere directie in te gaan voor de aankomende colorways.

De details

Het is moeilijk te zeggen hoe de kleuren zullen zijn op deze vier colorways, omdat de naam voor de colorway geen kleuren bevat. Wat we wel weten zijn de release datums. De Isfari colorway zal uitkomen in juni, Asriel in september, Abez in november en Eliada in december. De Yeezy Boost 305 V2 ‘Isfari’ zit er dus al bijna aan te komen, alleen moeten we nog een tijdje wachten voor de andere drie colorways. Een leuk extraatje is dat elke colorway uitkomen in full family sizing. Hierdoor kunnen de kleine sneakerheads uit de familie ook een paartje scoren!

Er zijn helaas nog geen afbeeldingen van de vier nieuwe colorways van de adidas Yeezy Boost 350 V2, maar kunnen deze verwachten in de aankomende maanden. Houd daarom goed onze blogs in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nieuwe colorways adidas Yeezy
Image by PY_RATES