Skip to content
Upcoming

Vier de zomer met het nieuwe Nike Summers Dunk pack

5 mei 2020 18:00
Vier de zomer met het nieuwe Nike Summers Dunk pack

De Nike Dunk is bezig met een flinke opmars! Nee, de Dunk is niet meer bezig met een opmars, want maandelijks zien we hele toffe Dunks uitkomen. Waar we eerst veel Nike SB Dunk zagen zien we nu steeds meer Nike Sportswear Dunks uitkomen. Want ja, daar zitten subtiele en en een aantal grote verschillen tussen, maar dat terzijde voor nu. Want Nike dropt deze zomer een heerlijk drie-delig Dunk pack a.k.a. het ‘Summer Dunks’ pack.

Nike Summer Dunks Pack | CU1727-700 | CU1727-100 | CU1727-800

Het Nike ‘Summer Dunks’ pack zal dus bestaan uit drie colorways: Brazil, Champ Colors en St John’s. De Brazil colorway heeft, niet geheel verrassend, de kleuren van de Braziliaanse vlag. De overlays komen in de diepe groene kleur terwijl de underlays in een mooie gele kleur komen. Natuurlijk is dit geen onbekende colorway en zagen we deze in 2001 voor het laatste op een Dunk.

De rode colorway is ook geen onbekende, dit is namelijk de wit rode colorway uit het originele Be True To Your School pack. Een witte basis en rode overlays zorgen voor een echte ‘University’ vibe.

De Champ colorway is daarin tegen iets donkerder qua colorway. De overlays komen namelijk in een donkerblauwe kleur deze vlakker worden daarna weer opengebroken door een oranje kleur die terug te vinden is op de underlays.

Release info Summer Dunks Pack

Wil je ze nou alle drie scoren en ben je bang dat je weer een keuze op de releasedag moet maken? Dan hebben we, misschien, wel goed nieuws. De drie colorways droppen namelijk niet te gelijk, maar verspreid over een aantal weken. De ‘Brazil’ colorway zal als eerste droppen op 21 mei. Een aantal weken later, op 12 juni, staat de St John’s colorway gepland. En dat beteken dat de Champs colorways als laatste zal droppen op 24 juni. De verwachting is dat alle drie de colorways in de Nike SNEAKRS app zullen komen.


Nike Summer Dunks Pack - CU1727-700

Nike Dunk Low SP 'Brazil'

CU1727-700 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Nike Summer Dunks Pack - CU1727-100

Nike Dunk Low SP 'University Red'

CU1727-100 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

Nike Summer Dunks Pack - CU1727-800

Nike Dunk Low SP 'Champ Colors' - SNKRS DAY Exclusive Access

CU1727-800 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders