Skip to content
Upcoming

Versace geeft de Squalo Sneaker een JLo jungle print

14 maart 2020 11:00
Versace geeft de Squalo Sneaker een JLo jungle print

Versace geeft de Squalo Sneaker een te gekke jungle print. Deze colorway was vorige jaar al te zien op de Versace Chain Reaction sneaker. Deze print is geïnspireerd op de Versace jurk die Jennifer Lopez droeg in 2000 bij de 42e editie van de Grammy Awards. Niet alleen dit paartje heeft deze print gekregen maar de gehele collectie.

Nu in 2020 is deze geweldige print weer op de collectie teruggebracht. En natuurlijk droeg JLo deze prachtige jurk weer op de runway van de SS20 collectie en sloot daarmee de show af.

Jennifer Lopez (Images by: Scott Gries / Alessandro Garofalo)

Versage is een exclusief merk uit Italië. In 1978 werd het merk opgericht door Gianni Versace, het merk werd overgenomen door zijn zus Donatella Versace. Zij was creative director terwijl zijn broer Santo Versace CEO was. In Amerika, Rusland en China loopt het exclusieve merk super goed, in Europa is dit iets minder. Naast sneakers heeft Versace ook andere schoenen, kleding, parfum, accessoires, meubels, verlichting en vloerkleding.

Jungle Print Squalo Trainers | Closer Look

Zoals eerder al in dit blog benoemd werd hebben deze sneakers de welbekende jungle print gekregen. Deze is geïnspireerd op de Versace jurk die JLo 20 jaar geleden droeg bij de Grammy Awards. De jungle print is op het bovenwerk van de sneaker die zien. De Versace branding is te zien op de tong en de heel van de sneaker. De extra opvallende zool is bruin van kleur en de mid sole is wit. De overlays en de veters zijn blauw gekleurd net als de heel. Deze sneakers zijn perfect voor de zomer en kunnen zowel met een jurkje/rokje als een jeans!

Dit paartje is verkrijgbaar bij Versace en Versace retailers. Je moet er wel wat voor over hebben want deze Jungle Print Squalo Trainers hebben een prijskaartje van €795,-. De gehele collectie is te vinden op de website van Versace.

Images by: Versace