Skip to content
Upcoming

Verborgen laag op Air Jordan 4 Singels Day

11 oktober 2018 12:12
Verborgen laag op Air Jordan 4 Singels Day

Eerder is er al een blog geschreven over de Air Jordan 4 Singles Day op sneakerjagers. Nu zijn er officiële foto’s verschenen en heeft de schoen nog een heel speciaal detail.

De Air Jordan 4 “Singles Day” heeft een upper die geheel rood gekleurd is. De details zijn echter zwart. Zo zijn de gaatjes waar de veters door heen gaan zwart. Ook de patch op de tong is zwart. Het Jumpman logo is echter wit met daaronder de gebruikelijke tekst; ‘Flight’. Op de Hak van de Air Jordan 4 staat niet het Nike Air logo, maar het Jumpman logo. Ook dit detail is zwart. De midsole is net zoals de upper rood en de outsole heeft een gum kleur.

Op het eerst gezicht heeft de Air Jordan 4 een cleane look maar is er niet heel veel specials aan de sneaker. Dit verandert echter wanneer je de sneaker meer gaat dragen. Wanneer je de Jordan 4 meer gaat dragen zal de eerste laag op de neus van de sneaker wat loskomen. Hieronder zit een nieuwe laag met een bloemenpatroon in het wit en rood. Naar mijn mening echt een supermooi detail.

De naam van de sneaker is “Singles Day”, ookwel vrijgezellendag. De dag voor vrijgezellen is ontstaan in 1993 in de Universiteit van Nanking. De dag biedt vrijgezellen de kans om met andere vrijgezellen iets te vieren dat ze vrijgezel zijn. Vrijgezellendag wordt gevierd op 11 november, overigens de release datum van de Air Jordan 4. Er is voor deze datum gekozen omdat er er vaak het cijfer 1 in zit. 11-11-2018.

De Air Jordan 4 “Singles Day” zal releasen op zondag 11 november in damesmaten. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 4 NRG “Singles Day”

Releasedatum: 11 november
Prijs: €200,-
Colorway: Fire Red/Summit White-Black
Stylecode: AV3914-600
Bekijk hier de storelist >>

Air Jordan 4 "singles day"