Skip to content
Upcoming

Vegan Friendly met Nike WMNS ‘Better’ pack

17 september 2020 14:03
Vegan Friendly met Nike WMNS ‘Better’ pack

Verklein je CO2-voetafdruk met het nieuwe Nike WMNS ‘Better’ pack. Deze nieuwe dames lijn bestaande uit drie bekende modellen wordt verwacht in de zomer van 2021. Maar ze zijn het wachten meer dan waard. Ze zijn namelijk vegan friendly en duurzaam. Hier wil je toch meer over weten, dus lees snel verder.

Move To Zero

De sneakerwereld moet duurzamer en dan kan een sneaker gigant als Nike niet achter blijven. Bij Nike hebben ze de smaak goed te pakken met duurzame sneaker collecties. In juli zagen we namelijk de release van het ‘Space Hippie’ pack dat bestaat uit sneakers gemaakt van gerecyclede materialen. En we zagen ook begin september de duurzame versie van de Crater-collectie van Jordan Brand. Met deze duurzame sneakers starten ze de campagne ‘Move to Zero’. Hiermee streeft Nike naar een CO2-neutrale en afvalvrije productie om de toekomst van sport op deze manier te beschermen.

Nike ‘Better’ pack

Nu is het de beurt aan een nieuwe dames lijn van drie bekende modellen. Namelijk de Air Force 1 ’07, de Blazer Mid ’77 en de Dunk Low. Deze drie worden omgetoverd tot vegan friendly sneakers. Ze zullen onderdeel zijn van het Nike ‘Better’ pack. Mogelijk worden ook deze sneakers gemaakt van gerecyclede materialen. En daarnaast ook nog diervriendelijk. Een veganistische schoen die je zonder schuldgevoel kunt dragen. Alle drie de modellen komen uit in twee colorways.

Zoals eerder genoemd, laat de release van dit vegan friendly sneaker pack helaas nog even op zich wachten. Ze zullen naar verwachting uitkomen in de zomer van 2021. Scroll naar beneden om alvast de sneakers te bewonderen.

Kun je nou niet wachten tot volgend jaar? Check dan hier de andere milieubewuste sneakers van Nike. Zoals het boven genoemde Space Hippie pack en de Crater-collectie.


Nike Air Force 1 ’07

Nike wmns Better

Nike Blazer Mid ’77

Nike wmns Better

Nike Dunk Low

Nike wmns Better