Skip to content
Upcoming

Vans Old Skool Cap LX release info

7 februari 2019 14:56
Vans Old Skool Cap LX release info

Vans komt met een gloednieuwe sneaker. De Vans Old Skool Cap LX. Er zijn een aantal bijzondere elementen toegevoegd. Al jaren maakt Vans gebruik van de Vans Old Skool, maar nu is er meer. De release van de sneaker is op 1 maart 2019.

Vans is al jaren bezig om de originele sneakers uit elkaar te halen en dit een upgrade te geven. Zo hebben ze dat ook met deze sneaker gedaan. Het model lijkt op de Vans Old Skool met daarbij een aantal nieuwe toevoegingen. De streep aan de zijkant van de schoen is bijvoorbeeld omhoog gehaald waardoor het een 3D effect krijgt. Ook de elastiekjes tegen de zool zijn nieuw. De sneaker is marshmallow, wit en bruin tinten van kleur. Verder is er een heel licht dambord patroon gebruikt aan de zijkant van de schoen. De zool heeft ook een opmerkelijk detail. Er zijn verschillende vlakken gekleurd in bruin tinten. De zool heeft verder een normaal wafelpatroon.

De releasedatum van de Vans Old Skool Cap LX is 1 maart 2019. De sneaker is al wel verkrijgbaar bij Overkill.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Vans Old Skool Cap LX

Releasedatum: 01.03.2019
Prijs: Vanaf €100,-
Colorway: Marshmallow / White / Brown
Stylecode: K1VRW1
Bekijk hier de verkoop bij Overkill

Vans Old Skool Cap LX
Vans Old Skool Cap LX
Vans Old Skool Cap LX
Images by 43einhalb