Upcoming

Vans Old Skool Cap LX Regrind krijgt 2 interessante colorways

27 augustus 2019 14:30
Vans Old Skool Cap LX Regrind krijgt 2 interessante colorways

Begin dit jaar heeft Vans één van hun klassiekers een geheel nieuwe make-over gegeven. Zij hebben de Vans Old Skool toen namelijk voorzien van een gedeconstrueerde look. Deze nieuwe Vans Old Skool Cap LX Regrind krijgt er nu weer twee interessante colorways bij. Veel verschillende kleuren en het iconische Checkerboard patroon zijn terug te vinden op deze sneakers.

Vans Old Skool

De Vans Old Skool maakte zijn debuut in het jaar 1977, maar op dat moment nog onder een andere naam. De klassieke skateschoen droeg toen namelijk nog de naam “Style 36” met zich mee. Door de jaren heen is dit silhouet altijd blijven plakken en is het ook één van de beroemdste modellen van Vans geworden. Dit is onder andere te danken aan de iconische streep op de zijkanten. De Vans Old Skool was namelijk de eerste schoen waarop dit detail werd bevestigd. Daarnaast was dit ook de eerste sneaker die voorzien was van lederen panelen zoals het suède op de toebox.

Door de vele verschillende panelen die op de Old Skool te vinden zijn, lieten velen zich inspireren tot hun eigen creatieve uitingen. Dit zorgde ervoor dat de sneaker niet langer alleen door skaters werd gedragen, maar echt door iedereen en overal. Zelf heeft Vans ook meerdere malen zijn creativiteit losgelaten op dit silhouet waar vele verschillende colorways en varianten uit voortkwamen. En zeg nou eerlijk, vanaf 1977 tot aan het heden, zijn wij nog steeds niet uitgekeken op dit model. Geen wonder dat Vans de Old Skool dus telkens blijft vernieuwen.

2 nieuwe colorways

De Nieuwste colorways op de Vans Old Skool Cap LX Regrind bestaan uit verschillende, opvallende kleuren en materialen. Zo zien we op de eerste colorway roze, oranje, turquoise, rood, paars en natuurlijk ook zwart en wit terugkomen. Maar al deze kleuren worden ook nog eens op verschillende elementen op de sneaker geplaatst. Sommige panelen zijn voorzien van één kleur, maar op andere zien we het iconische Checkerboard patroon verschijnen. Naast deze drukke kleuren en patronen zijn er nog andere interessante details te vinden. Zo vind je vele verschillende lussen op de upper en een soort dubbele tong waardoor je het schuimmateriaal kan zien.

Dezelfde details zijn ook te vinden op de tweede colorway. Deze is echter iets rustiger op het gebied van kleurgebruik. Hier zie je namelijk alleen bruin, rood, geel en wit terugkomen. Hierbij is het opvallend dat het Checkerboard patroon alleen op de buitenste zijkanten van de sneakers is geplaatst. Bij de eerste colorway was dit patroon namelijk op beide zijdes te vinden, maar wel in verschillende kleuren.

Door de vele kleuren en patronen zal je zeker opvallen met de sneakers. De colorways passen daarom ook perfect in de festival wereld, maar ook zeker gewoon in het dagelijks leven. Wil jij dus een paartje scoren van de Vans Old Skool Cap LX Regrind? Houd dan onze releasekalender in de gaten waar jij ze kan kopen. Ze zullen namelijk releasen op zondag 1 september voor een prijs van €100,-.


Vans Old Skool Cap LX Regrind 'Multi'

VN0A45K1VZV1 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Vans Old Skool Cap LX Regrind 'Brown'

VN0A45K1VZT1 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb

The Turnover