Skip to content
Upcoming

Vans OG Authentic LX ‘Checkerboard’ pack

1 juni 2019 09:44
Vans OG Authentic LX ‘Checkerboard’ pack

Het schaakbord patroon is natuurlijk het iconische patroon van Vans. Dit keer creëert Vans Vault een ‘Checkerboard’ pack met daarin de Vans OG Authentic LX in vier verschillende colorways. Vans Vault is een specifieke lijn binnen Vans. Deze premium lijn is gericht op tijdloze stijlen. Een lijn waar dit nieuwe ‘Checkerboard’ pack perfect op aansluit.

De details

De Vans OG Authentic LX komt dus in vier verschillende colorways, met op elke colorway het Schaakbord patroon. De basis van de upper is gemaakt van suède en heeft bij elke colorway een andere kleur. De sneakers komen in het zwart, rood, blauw en oker geel. Over de suède basis is een overlay geplaatst van canvas materiaal. Hierop is het schaakbord patroon te vinden in een kleurencombinatie van wit samen met de kleur die je terugziet op de upper. Dit Schaakbord patroon zie je voornamelijk terugkomen op de voorvoet, maar ook op de hiel loopt een kleine overlay met dit patroon. Het wit in dit patroon zien we verder ook terugkomen op de eyelets en de veters die hier doorheen lopen. Verder is de bekende witte midsole met een gum rubberen outsole te vinden onder de upper van deze sneakers.

De sneakers uit het Vans OG Authentic LX ‘Checkerboard’ pack zijn op dit moment al verkrijgbaar. Benieuwd voor welke prijs je deze sneakers kan scoren bij verschillende stores? Check dan hieronder de storelists per sneaker.


Vans Vault OG Authentic LX *Suede/Canvas* (Black / Checkerboard)

VA45JJVQA · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

Vans OG Authentic LX (Suede/ Canvas) Racing Red

VN0A45JJVQC1 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders

Vans OG Authentic LX (Suede/ Canvas) True Blue

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Vans OG Authentic LX

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: END.
Uitgelichte afbeelding: Asphaltgold