Skip to content
Upcoming

Vans heeft het Checkboard Slip-on model een funky twist gegeven

2 januari 2020 16:17
Vans heeft het Checkboard Slip-on model een funky twist gegeven

Vans heeft één van de meest iconische modellen, het Checkboard Slip-on model, een opvallende make-over gegeven. De sneaker beschikt nu namelijk over een gekleurd patroon op de upper.

Het Checkboard patroon op het slip-on model van Vans kwam naar voren toen de sneaker in 1977 debuteerde. Met het strakke design en lage profiel was de sneaker razendsnel populair. Aan het einde van jaren ’70 viel het de zoon van oprichter Paul van Doren op dat vele tieners de rubberen tussenzool van hun schaatsen inkleurde met pennen zodat er een dambord patroon ontstond. Zo kwamen zij op het idee om dit op het slip-on model te verwerken.

Vans Multi-color Checkboard Slip-On | Details

Als canvas is er dus gekozen voor het Slip-On model. Ook wordt er weer gebruik gemaakt van het klassieke checkboard patroon. Echter is het patroon wel groter dan normaal om een oversized look te creëeren. Het bovenwerk is ook verwerkt in allerlei verschillende kleuren. Zo zijn de kleuren blauw, rood, zwart, groen en geel terug te vinden op het bovenwerk. Verder wordt er gebruik gemaakt van de nieuwe ComfyCush zool technologie voor extra comfort. De sneaker wordt afgemaakt met een zwarte binnenkant met hier verschillende stippen op.

Helaas is de sneaker nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wij verwachten dat de sneaker binnenkort ook in Nederland zal uitkomen. Houd daarom goed onze Releasekalender voor het laatste nieuws.


vans multi color slip on sneakers shoes oversized checkerboard comfycush
vans multi color slip on sneakers shoes oversized checkerboard comfycush