Skip to content
Upcoming

Vans komt met een ‘Candy Stripe’ pack

10 april 2019 13:55
Vans komt met een ‘Candy Stripe’ pack

De lente is inmiddels volop aan de gang, de temperaturen stijgen en de zon komt steeds vaker achter de wolken vandaan. Het is misschien nog wat vroeg om uit te kijken naar alweer het volgende seizoen, maar zeg nou eerlijk, iedereen heeft toch al zin in de zomer? Om goed in de zomerse sferen te komen, brengt Vans een nieuw ‘Candy Stripe’ pack uit. deze sneakers doen ons denken aan de kleurrijke opslaghuisjes die vaak te vinden zijn op een strand.

De details

Het ‘Candy Stripe’ pack bestaat uit twee modellen van Vans, namelijk de Vans Era 95 DX en de Classic Slip-On 98 DX. De Vans Era komt in twee colorways en de Slip-On krijgt er drie. De Naam van het pack beschrijft eigenlijk al goed hoe de colorways eruit zien. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de kleurrijke zuurstokken. Fel gekleurde strepen op een lichte ondergrond, precies wat je ook terug ziet op deze sneakers.


Vans Era 95 DX

Dit model krijgt met dit pack dus twee nieuwe colorways. Deze sneakers bevatten gekleurde strepen die te vinden zijn op de heel en op de toebox in de kleur blauw of rood. Verder bestaat de upper uit een crème kleur zodat de felle kleuren net wat minder aanwezig zijn dan op een clean witte kleur. Wit vind je overigens wel terug op de sneaker, namelijk bij de eyelets, op de veters die daar doorheen lopen en op de zool.

VANS Anaheim Factory Era 95 Dx

VN0A2RR1VN0 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

VANS Anaheim Factory Era 95 Dx

VN0A2RR1VN2 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Vans Classic Slip-On 98 DX

De Slip-On is het tweede model uit het pack. Dit model komt in drie nieuwe colorways, namelijk blauw, rood en groen. Net zoals bij de Vans Era, bevatten ook deze colorways gekleurde strepen op de heel en toebox samen met dezelfde crème kleur. aangezien de Slip-On geen veters bevat, moet de witte kleur ergens anders terugkomen. Deze kleur zien we nu op het elastiek dat het aantrekken van deze sneakers makkelijker maakt, maar ook is de zool weer wit van kleur.

VANS Anaheim Factory Classic Slip-on 98 Dx

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

VANS Anaheim Factory Classic Slip-on 98 Dx

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

VANS Anaheim Factory Classic Slip-on 98 Dx 'Big Stripe'

VN0A3JEXVN1 · Prijs vanaf €262,-

Naar alle aanbieders

The Turnover