Skip to content
Upcoming

Vans Japan Spring/Summer Lookbook 2018

2 maart 2018 13:02
Vans Japan Spring/Summer Lookbook 2018

De lente staat voor de deur, waarvan hier in Nederland nog weinig van te merken is, maar Vans Japan maakt zich klaar voor warmere dagen in het lookbook Spring/Summer 2018. De collectie is de definitie van levendigheid. Er worden namelijk enorm veel pastel colorways gebruikt op verschillende klassieke Vans-silhouetten zoals de Old Skool, Sk8-Hi en Slip-On. Niet alleen bevat deze collectie klassieke Vans sneakers, maar ook kleurgeblokte kleding met grafische prints. Retro sneakers, trainingsbroeken, windbreakers en streetwear hoodies, het lookbook toont alle must have stukken van het seizoen. Scroll voor de looks verder naar beneden.

Vans onthulde onlangs een nieuw lookbook voor sneakers in Tokio, Japan. Het in Californië gevestigde label nam de aankomende releases mee naar het oosten en concentreerde zich op enkele interessante Japanse constructies waaraan werd gewerkt. Vans laat zien wat het later dit jaar te bieden heeft met het nieuwe lookbook vol met heldere nieuwe colorways, uniek textiel en vintage geïnspireerde ontwerpen.

Sommige opvallende schoenen omvatten een speciaal Okayama Kojima denim pack. Okayama Kojima is een bekende jeans straat in een winkelcentrum genaamd Kurashki in Japan. Hier zijn deze sneakers naar vernoemd. De Slip-On, Old Skool en New Era van dit pack zijn gemaakt van de traditionele stof met een zogenoemd Kurashiki canvas en een textuur van golvende lijntjes. Bovendien toonde Vans zijn groeiende kleding assortiment, dat de nadruk legt op retro sportkleding met het originele logo van Vans.

Bekijk hieronder het lookbook Spring/Summer 2018 van Tokio, Japan en blijf op de hoogte voor de binnenkort uitgebrachte releases. Voor meer releases en Vans nieuws houd de releasekalender en onze blogs in de gaten!

 
Images: VANS