Skip to content
Upcoming

Vans is weer terug met nieuwe samenwerking Blends

26 februari 2020 08:30
Vans is weer terug met nieuwe samenwerking Blends

Vans is opnieuw een samenwerking aangegaan met Blends, dit keer gaat het om de Blends x Vans Epoch LX. De merken hebben al meerdere keren samengewerkt, en opnieuw wordt het bot-motief gebruikt. Zaterdag 29 februari droppen ze, dus wees er snel bij want deze stoere sneakers zijn te gaaf om te laten liggen.

Vans x Blends

Vans en Blends gaan wayback. Ze hebben meerdere sneakers samen gedropt en zoals het eruit ziet, zullen er zeker nog wel meerdere aankomen. Ze hebben bijvoorbeeld de Vault Sk8-Hi Reissue Zip LX uitgebracht, dat was een hoog model met op de zijkanten een bot. Dit kwam ook terug in één van hun recentste modellen die wat lager was, de Old Skool LX ComfyCush. In elke sneaker die zij hebben uitgebracht, hebben ze allemaal wat gemeen. Toch zijn ze allemaal erg divers, zo is de Sk8-Hi van paardenhaar gemaakt. Nu hebben ze in de nieuwste Epoch LX, het bot ook weer op de zijkanten gevestigd.

Blends x Vans Epoch LX

Op de sneaker worden neutrale kleuren gebruikt, basic zwart en wit. De veters zijn licht waardoor ze perfect aansluiten op het bot-motief, die gevestigd is op het zij logo. Het is een best basic sneaker die overal onder past, hij is van suede en het bot ‘logo’ is van leer. Ook deze sneaker valt onder de ComfyCush, dat is onderdeel van de comfortabele sneakercollectie van Vans. Het is een sterke schuimtechnologie die de voetsteun nog beter maakt. Dit zorgt voor ultieme comfort.

Release info

29 februari is het zover dus! Nog een paar nachtjes slapen, en dan komen de Blends x Vans Epoch LX uit. Bij welke retailers ze komen zal snel bekent gemaakt worden! Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en nieuwtjes? Volg ons op social media, houd onze site en releasekalender in de gaten en je zult altijd up to date zijn!


Images by Sneakernews