Upcoming

Net gedropt: Nieuwe colorway Air Force 1 Pixel

20 januari 2021 09:16
Net gedropt: Nieuwe colorway Air Force 1 Pixel

In 2020 kreeg de klassieke basketbalstijl van de Air Force 1 een Pixel make-over. Het Air Force 1 Pixel model is gemaakt door en voor vrouwen. Het begon met een simpele witte en zwarte colorway, maar het wordt steeds leuker! Vandaag dropte de nieuwe Air Force 1 Pixel ‘Leopard’. Heel recent verschenen er ook al beelden van een luipaard printje op de Air Max 97.

De Nike Air Force 1 Pixel heeft, de naam zegt het al, verschillende pixel effecten. Zo zien we op de zool verschillende lagen en is het bovenwerk wat aangepast. Het nieuwe kubus-logo op de tong, hak en veterlabels geeft de AF1 geschiedenis een nieuw hoofdstuk. De sneaker zit vol met toffe details, dus dat was nog niet het het enige. De sneaker heeft namelijk ook nog een uitgesneden Swoosh!

Nike Air Force 1 Pixel ‘Leopard’ CV8481-100

Dit keer heeft Nike de sneaker erg rustig gehouden. Op het opvallende printje na dan… Het lederen bovenwerk is wit, net als de iets verdikte zool. De uitgesneden Swoosh beschikt over een zachte stof, waar het luipaard printje op te zien is. Deze stof loopt door tot op de backtab. Naast dat we hier ook het printje zien, staat hier ook het nieuwe Nike Kubus-logo op afgebeeld. Doordat de sneaker niet te druk is, is hij makkelijk en leuk te stijlen!

How To Style

Klik op de afbeelding om te shoppen
Klik op de afbeelding om te shoppen
Klik op de afbeelding om te shoppen

De Air Force 1 Pixel ‘Leopard’ is al verkrijgbaar! Shop de sneaker HIER via Nike voor €110. Wees er snel bij, want de sneaker is erg geliefd! Foto’s van het te gekke paartje zijn hier onder te bekijken. Houd onze blogs en releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Volg @sneakerjagers_wmns voor extra sneaker en fashion content.

Nike Air Force 1 Pixel 'Leopard'

CV8481-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Pixel 'Leopard'
Air Force 1 Pixel 'Leopard'
Air Force 1 Pixel 'Leopard'

The Turnover