Skip to content
Upcoming

Update: Off-White x Nike Zoom Fly SP

26 november 2018 10:55
Update:  Off-White x Nike Zoom Fly SP

Aankomende woensdag, 28 november, zal de Off-White x Nike Zoom Fly SP in 2 verschillende kleuren uitkomen. We zagen eerder al een witte versie van de Zoom Fly SP verschijnen. Deze kwam uit tijdens de release van “The Ten” van vorig jaar oktober. De Off-White x Nike Zoom Fly SP zal naast de nieuwe colorways niet heel veel verschillen van de eerdere release.

Wat de sneaker zo speciaal maakt is het materiaal. Het bovenwerk is gemaakt van TPU. Hierdoor is de stop op het bovenwerk transparant maar toch stevig. Wat daarnaast opvalt aan de sneaker is dat de Swoosh op de zijkant van het bovenwerk is gestikt. Bij de “Pink Tulip” colorway is de Swoosh roze. Bij de “Black” colorway is de Swoosh wit. Dit zorgt voor een mooi contrast op de sneaker. Een echt Off-White detail is natuurlijk de zip tie. Deze zal bij beide colorway’s licht blauw zijn. Omdat de Zoom Fly SP eigenlijk een hardloop schoen is, heb je naast de looks ook groot comfort. De “Foam” zool zorgt ervoor dat je bij elke stap vooruit schiet.

De Off-White Zoom Fly SP zal woensdag 28 november uitkomen bij onder andere bij Nike. Bekijk hieronder de raffle list. Wil je een compleet Store overview van deze sneakers? Check deze dan hier in onze Releasekalender >>

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Raffle List:

Sneakersnstuff
End Clothing
Sivasdescalzo

Off-White x Nike Zoom Fly SP “Tulip Pink”

Releasedatum: 28 november 2018
Prijs: €170
Colorway: Tulip Pink/Racer Pink
Stylecode: AJ4588-600
Bekijk hier de storelist>>

Off-White x Nike Zoom Fly SP

Off-White x Nike Zoom Fly SP

Off-White x Nike Zoom Fly SP

Off-White x Nike Zoom Fly SP


Off-White x Nike Zoom Fly SP “Black”

Releasedatum: 28 november 2018
Prijs: €170
Colorway: Black/White/Cone
Stylecode: AJ4588-001
Bekijk hier de storelist>>

Off-White x Nike Zoom Fly SP

Off-White x Nike Zoom Fly SP
Images by Solebox