Skip to content
Upcoming

Update: Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”

19 oktober 2018 15:00
Update: Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”

Update: Er zijn nieuwe foto’s verschenen van de Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”. Eerder zagen we al wat foto’s van de nieuwe Air Force One, maar nu zijn er nieuwe on-foot foto’s verschenen. Laat ons weten wat je van de nieuwe Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” vind.

De sneaker heeft een opvallende colorway. De neon groene kleur zit bijna over de hele sneaker. Een uitzondering is de zwarte Swoosh. De Swoosh is erop gestikt zoals Virgil Abloh, de designer van Off-White, dat wel vaker doet. Net als de oranje zip-tie die bij elk ontwerp terugkomt. Daarnaast zit ook het herkenbare “AIR” op de midsole van de sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, TPE-materiaal en suède. Op de hak en bij de veters zit suède terwijl er bij de teen en hiel gebruik is gemaakt van TPE-materiaal. De gehele sneaker is onderdompelt in een neon groene ”Volt” colorway wat de sneaker uniek maakt.

Er wordt verwacht dat de Nike x Off-White Air Force 1 “Volt’ in november zal releasen maar er is nog niks zeker. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”

Releasedatum: November 2018
Colorway: Volt/Cone-Black-Hyper Jade
Stylecode: AO4606-700
Prijs: €150

Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” Nike x Off-White Air Force 1 “Volt” Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”

Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”
Images by HanZuYing