Skip to content
Upcoming

UPDATE: De Air Max 95 krijgt de ‘Keep Rippin Stop Slippin’ colorway in infrared

27 september 2018 14:45
UPDATE: De Air Max 95 krijgt de ‘Keep Rippin Stop Slippin’ colorway in infrared

Nike kan veel inspiratie halen uit oude releases. En dat doen ook zeker met de Air Max 95 ‘Keep Rippin Stop Slippin’. Dat hadden wij jullie in dit blog natuurlijk al laten weten. Maar nu is boven water gekomen dat er ook een Infrared colorway van zal komen.

De originele Air Max 1 ‘KRSSL’ is in 2008 uitgekomen en is 10 jaar laten nog populair. De sneaker is duidelijk gebaseerd op de originele Air Safari uit ’87. De upper bestaat dan ook uit safari print, mesh en leer. Waarom de sneaker Infrared is eigenlijk omdat deze lijkt op de originele ‘KRSSL’ maar dan met zwart en de kleur Infrared. Dus waarbij er bij de andere colorway voor een groot deel oranje werd gebruikt is dat bij dit paar vervangen door Infrared. Verder wordt er bijna alleen zwart gebruikt. Rood is dan ook voor de details. Wel heeft het paar de bekende safari print. Door die print en het gebruik van materialen kan je eigenlijk zien dat het gebaseerd is op de ‘KRSSL’. Er is nog helaas nog geen officiële releasedatum.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95

Releasedatum: 27 september 2018
Prijs: €190,-
Colorway: Black/Infrared
Stylecode: AV7014-001
Storelist>>