Skip to content
Upcoming

Update: Carhartt WIP x Nike Air Max 95

29 oktober 2018 14:17
Update: Carhartt WIP x Nike Air Max 95

Vorige week was er al nieuws over de collaboration tussen Carhartt WIP en Nike. Toen waren er nog geen foto’s van de Carhartt WIP x Nike Air Max 95. Dit weekend zijn er wel foto’s verschenen van de Air Max 95 en daarmee is de collaboration compleet.

Wat opvalt aan de Air Max 95 is natuurlijk de camouflage print op de upper van de sneaker. Deze print is typisch Carhartt en past daarnaast perfect bij het herfst en winter seizoen. Hij lijkt gemaakt te zijn van een soort canvas en spijkerstof. Ook de veters dragen bij aan de robuuste look van de Carhartt WIP x Nike Air Max 95. De Air bubbles van de Air Max 95 zijn oranje gekleurd en zijn omringt door een witte midsole. Tot zover te zien is zit alleen de branding van Carhartt op de tong van de Air Max 95.

Naast de Air Max 95 brengt Nike in samenwerking met Carhartt WIP een Air Force One uit en een Vandal High Supreme. Bekijk hier de blog over deze twee sneakers. De verwachting is, dat de collaboration tussen Carhartt WIP en Nike 6 december zal uitkomen. Er is nog niks bekend over de prijs van de sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 x Carhartt WIP

Releasedatum: 6 december 2018
Prijs: TBA
Colorway: TBA
Styylecode: TBA

Carhartt WIP x Nike Air Max 95