Skip to content
Where to Cop

Update: Air Force 1 Mid X NBA X Supreme

6 maart 2018 11:17
Update: Air Force 1 Mid X NBA X Supreme

UPDATE

Eerder heb je op een ander blog al een sneak preview kunnen zien van de Nike Air Force 1 Mid X NBA X Supreme. Toen was er nog geen officiële releasedatum. Nu is die er wel! En ook zijn er officiële foto’s verschenen.

Supreme zet zijn samenwerking met Nike en NBA voort met zijn meest uitgebreide schoenen- en kledingcollectie tot nu toe. In de producten worden alle dertig NBA-teams belicht. Het is een groot assortiment dat de Air Force 1 Mid bevat, een warm-up jack met gewatteerde satijnen voering en een Authentic Jerseys en shorts met polygaasdelen. Elk onderdeel van de collectie bevat de logo’s van alle dertig NBA-franchises, Supreme’s kenmerkende rode box-logo en Nike Swoosh-logo’s. De rechterschoen zal basketbalteams vanuit de oostkust vertegenwoordigen waaronder de Knicks, Pacers en de Bulls en de linkerschoen vertegenwoordigt de westkust waaronder de Lakers, Suns en de Spurs.

De volledige Supreme x Nike x NBA-collectie wordt officieel gereleased op donderdag 8 maart. Online bij Supreme en in de winkels in New York, Brooklyn, Los Angeles, Londen en Parijs. In Japan zal de collectie 10 maart verkrijgbaar zijn. Of de collectie ook verkrijgbaar zal zijn via Nike is niet zeker. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten. Scroll verder voor de officiële foto’s.