Skip to content
Staff Picks

Upcoming adidas Yeezy releases die we nog kunnen verwachten in 2021

28 juli 2021 15:40
Upcoming adidas Yeezy releases die we nog kunnen verwachten in 2021

adidas Yeezy is een merk dat op zijn minst uniek is te noemen. De creaties van Kanye West komen in bijzondere, innovatieve vormen en krijgen dan ook veel aandacht in de sneaker scene. De modellen worden steeds gekker, net zoals de materialen die gebruikt worden op de schoenen. Lees hieronder welke unieke adidas Yeezy releases je nog in dit jaar: 2021 kunt verwachten.

adidas YEEZY 700 V3 ‘Dark Glow’

adidas Yeezy
yeezy 700 v3 reflective

Het is al weer een tijd geleden dat er een nieuwe colorway op het YEEZY 700 V3 silhouet is uitgebracht. Maar hier komt verandering. Onlangs zijn de eerste beelden van de ‘Dark Glow’ colorway gedeeld. In eerste instantie lijkt er niet veel bijzonders te zijn aan de sneaker. Het model is volledig zwart gekleurd. Echter, er is een leuke twist: op de upper is namelijk een glow-in-the-dark effect toegevoegd. Wanneer het donker is kleurt de sneaker in een felblauwe tint. De YEEZY 700 V3 ‘Dark Glow’ wordt verwacht binnenkort te releasen vanaf €225.

YEEZY Foam Runner ‘MX Cream Clay’

foam runner

Het sandaal- of slipper-achtige Foam Runner model hebben we de afgelopen maanden voorbij zien komen in verschillende kleuren. Meestal bestonden deze colorways uit één of twee kleuren. De ‘MX Cream Clay’ brengt hier verandering in: de sneaker heeft een meerkleurig patroon.

Wat bijzonder is, is dat elk paar een uniek patroon heeft. Er zijn verschillende donkerbruine en grijze stroken te zien. Verder heeft de bovenkant een beige tint gekregen. De YEEZY Foam RNNR ‘MXT Cream Clay’ wordt verwacht nog in de zomer van 2021 te droppen vanaf €90 .

YEEZY BOOST 350 V2 ‘Beluga Reflective’

yeezy beluga

De ‘Beluga Reflective’ lijkt erg veel op de originele YEEZY BOOST 350 V2 ‘Beluga’ colorway. In 2016 kwam het model voor het eerst uit in deze grijze colorway met feloranje details. In 2021 zal er een variatie komen op deze klassieker. Het grootste verschil is het reflecterende materiaal dat door de upper heen is gewoven.

De YEEZY BOOST 350 V2 ‘Beluga Reflective‘ zal worden uitgebracht tijdens de feestdagen van 2021, voor een verkoopprijs van €220.

adidas YEEZY KNIT RNR ‘Case Power Yellow’

adidas Yeezy
Images via YEEZY MAFIA

De eerste beelden van een prototype van een gloednieuw Yeezy silhouet zijn gedeeld. Er gingen veel speculaties rond over de naam van het model, zo werd het de ‘Turreliens’ en de ‘TRRL RNR’ genoemd. De naam van dit model is uiteindelijk de YEEZY KNIT RNR geworden, doordat het design precies dezelfde vorm heeft als de YEEZY FOAM RNNR.

Het grootste verschil is het materiaal. De KNIT RNR is namelijk volledig gemaakt van gebreide draden waarmee de slof is bekleed. Het model ziet er misschien apart uit, maar zal waarschijnlijk erg comfortabel aanvoelen. De colorway die te zien op het prototype is de ‘Case Power Yellow’ en is bijna geheel bedekt in deze felgele kleur. Verder is de bovenste rand beige gelaten met daarop de geschreven maat. De YEEZY KNIT RNR staat gepland in de herfst van 2021 of misschien begin 2022 te droppen, de exacte datum wordt later bekend gemaakt.

Dit zijn enkele bijzonder adidas Yeezy modellen die nog dit jaar, in 2021, zullen releasen. Wij verwachten nog veel meer unieke designs te zien van Yeezy in de toekomst. Ben je meer fan van eerdere modellen van Kanye? Houd dan 2 augustus 2021 in de gaten, want op deze dag is het Yeezy Day en zullen populaire designs restocken. Lees hier meer over in dit blog: ‘De line-up van YEEZY DAY 2021 is bekend 🔥’.

Houd ook onze Releasekalender in de gaten, om geen enkele Yeezy drop meer te missen!