Skip to content
Upcoming

UNKNWN x Nike Air Max 90 ‘305 Miami’

3 februari 2020 13:37
UNKNWN x Nike Air Max 90 ‘305 Miami’
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

2020 staat, zoals jullie weten, volledig in het teken van de Nike Air Max 90. Het model bestaat dit jaar namelijk alweer 30 jaar en dat feit wordt door Nike groots gevierd. Het model heeft al verschillende collabs en toffe nieuwe colorways op zijn naam staan dit jaar. In samenwerking met UNKNWN heeft Nike een typische ‘South Beach’ colorway gemaakt vol met leuke details.

Wat direct opvalt bij deze colorway is dat de kleuren perfect met elkaar matchen, maar dat is niet gek. Deze colorway staat namelijk bekend als een typische Miami Beach colorway. Hierbij geldt dat de blauw/groene kleur geïnspireerd is op de zee en de rood/oranje kleur staat voor de zon.

Deze exclusieve Nike Air Max 90 is gemaakt van een satijnen blauwe upper, een materiaal wat zelden gebruikt wordt op sneakers. Hierover heen wordt komen de felle oranje lederen details.

Als finishing touch is er op de tongue van de sneaker een speciaal ‘305’ logo aangebracht in plaats van het traditionele Nike Air logo. Dit logo zien we ook terugkomen op de doos die meegeleverd wordt.

Het enige nadeel van deze release is dat de oplage extreem gelimiteerd is. De sneakers zijn namelijk alleen uitgegeven aan vrienden en familie in de UNKNWN store in Miami. Ze diende als een cadeau voor het vieren van de Super Bowl game in Miami afgelopen zondagnacht. Een bredere release zullen we daarom niet zien.

UNKNWN
UNKNWN
UNKNWN
Images by: UNKNWN