Skip to content
Upcoming

Release Update: UNDERCOVER x Nike

28 mei 2019 16:11
Release Update: UNDERCOVER x Nike

7 juni is het eindelijk zo ver. UNDERCOVER zal dan in samenwerking met Nike 3 colorways uitbrengen van het Daybreak model. Er zal een blauwe, gele en een zwarte colorway uitkomen van dit model.

In 1990 richtte Jun Takahashi samen met een vriend het merk UNDERCOVER op. Al snel werd het merk opgepikt door anderen en begon het merk te groeien. In 1994 hield Jun Takahashi zijn eerste fashion show in Japan. Ook werd UNDERCOVER in Europa snel ontdekt. Zo had het merk zijn eerste fashion show in 2002, in Parijs. Door het grote succes kwam er in 2010 een iconische samenwerking uit tussen UNDERCOVER en Nike. Deze samenwerking zet zich tot de dag van vandaag nog steeds voort en op vrijdag 7 juni zullen de twee merken weer 3 nieuwe colorways uitbrengen van het ‘Daybreaker’ model.

UNDERCOVER x Nike details

In totaal komen er 3 verschillende colorways uit. Een geel/grijze colorway, een zwart/witte colorway en een blauw/grijze colorway. De sneaker is gemaakt van suède en synthetisch materiaal. Op de midsole zitten spikkels. Ook staat er op de midsole “UNDERCOVER” en “JUN TAKAHASHI”. De blauwe colorway beschikt over een witte Swoosh en witte veters, net als de zwarte colorway. Echter beschikt de gele colorway over zwarte veters en een zwarte Swoosh.

Op vrijdag 7 juni zal de samenwerking tussen UNDERCOVER x Nike uitkomen via nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €170,-. Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de colorways. Vergeet ook niet om onze releasekalender in de gaten te houden, zodat jij op de hoogte blijft van de up-coming releases.


Undercover

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Black'

BV4594-001 · Prijs vanaf €216,-

Naar alle aanbieders

Undercover

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

BV4594-400 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders

Undercover
Undercover
Images by Nike

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Yellow'

BV4594-700 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders