Skip to content
Upcoming

Undercover x Nike Daybreak

5 maart 2019 09:21
Undercover x Nike Daybreak

Vorig jaar was de Nike x Undercover React Element een van de meest gewilde sneakers van het jaar. De combinatie van kleuren en materialen sloeg goed aan bij een ruim publiek. De volgende samenwerking tussen Undercover en Nike focust zich op de Nike Daybreak en heeft twee colorways, zwart en geel.

Het Japanse Undercover label staat bekend om zijn gewaagde keuzes in design. De oprichter en eigenaar, Jun Takahashi, houdt zich nooit in. Nike en Undercover zijn van plan twee colorways uit te brengen vol minimalistische details en bulky effecten.

We starten bij de eerste zwart/witte colorway. De sneakers hebben een bovenwerk dat voornamelijk gemaakt is van zwart suède en een synthetisch materiaal. Hier overheen zit een witte lederen Swoosh en de klassieke witte Nike laces. Een opvallende detail is het plastic heel detail op de achterkant van de sneakers. Hierop is ook de U van Undercover geplaatst.

De tweede colorway van de Daybreak is qua design, voornamelijk het heel design, hetzelfde als de eerste colorway. Echter is deze variant qua kleuren wel volkomen anders. Zo is het bovenwerk dit keer gemaakt van geel en licht grijs. Wel is de combinatie van synthetische materialen, suède en leer wel hetzelfde.

Op beide midsoles is de Undercover branding tag aangebracht. Deze tag is ook aanwezig op het Nike tab logo op de tongue.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Black'

BV4594-001 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Daybreak
Daybreak
Daybreak
Daybreak

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Yellow'

BV4594-700 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
Daybreak
DaybreakDaybreak
Daybreak
Images by: HanZuYing

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

BV4594-400 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders