Skip to content
Upcoming

Undercover Daybreak komt in ‘Obsidian’

26 juli 2019 16:32
Undercover Daybreak komt in ‘Obsidian’

Nike heeft al een aantal colorways uitgebracht met het Japanse Fashion Brand Undercover. Nu staan er voor augustus twee nieuwe colorways gepland van de Nike Daybreak om uit te komen. Namelijk de Undercover x Nike Daybreak ‘Obsidian’ en Undercover x Nike Daybreak ‘University Red’.

‘Obsidian’

Laten we beginnen met de ‘Obsidian’ colorway van de Nike Daybreak. Je zou kunnen zeggen dat deze colorway perfect bij de kleuren van de University of Michigan past. Dit komt natuurlijk door de gele en blauwe kleuren op de sneaker. Zo is het bovenwerk van de Daybreaker blauw gekleurd. De mudguard en het gedeelte bij de veters hebben een Sail kleur. Deze past perfect bij de witte, gespikkelde midsole. Deze midsole staat op een zwarte waffle zool. De gele kleur is terug te vinden in de Swoosh en bij de veters.

Natuurlijk is de schoen niet compleet zonder de extended heel clip. Deze is blauw gekleurd met witte spikkels

‘University Red’

De ‘University Red’ verschilt niet heel veel van de ‘Obsidian’ colorway. Het grote verschil zit natuurlijk in het bovenwerk. Hier is namelijk het bovenwerk donkerrood gekleurd en is de Swoosh niet geel maar zwart gekleurd. De extended heel clip op de sneaker is hier rood van kleur met witte spikkels. Deze spikkels zijn natuurlijk ook weer terug te vinden op de witte midsole die rust op een zwarte waffle zool. Net als bij de ‘Obsidian’ colorway heeft de ‘University Red’ een mudguard in een Sail kleur.

Beide colorway zullen uitkomen in augustus. Om precies te zijn op donderdag 1 augustus. Hij zal verkrijgbaar zijn voor €160,- in de Nike SNEAKRS App.


Nike Daybreak "Obsidian"
Nike Daybreak "Obsidian"
Nike Daybreak "Obsidian"
Nike Daybreak "Obsidian"
Nike Daybreak "Obsidian"
Nike Daybreak "Obsidian"