Skip to content
Upcoming

Undercover x Nike brengen foto’s naar buiten

10 mei 2019 11:34
Undercover x Nike brengen foto’s naar buiten

Undercover x Nike hebben officiële foto’s naar buiten gebracht van hun samenwerking. Samen brengen zij het Daybreak model uit in 2 verschillende colorways. Een blauwe en een gele colorway.

Het ontwerp werd oorspronkelijk de ‘Waffle Racer’ genoemd en werd gezien als onderdeel van de SS19 collectie. De sneaker komt in 2 colorways, een “Bright Citron/Black” colorway en een “Blue Jay/Summit White”. Over de gehele zomer worden er 7 paar DayBreak sneakers uitgebracht.

Op de officiële foto’s van Nike zijn de levendige details duidelijk weergeven. De gele colorway beschikt over een geel kleurige upper met grijze rubberen details. Ook heeft de sneaker een zwarte Swoosh en zwarte veters. De andere colorway beschikt over een blauwe upper en heeft ook grijze rubberen details. In tegenstelling tot de gele colorway heeft deze colorway witte veters en een witte Swoosh. Bij beiden staat achterop de zijkant “UNDERCOVER” en “JUN TAKAHASHI”.

Echter is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de samenwerking. Wij verwachten dat de sneakers van Undercover x Nike deze zomer zal uitkomen via nike.com. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Yellow'

BV4594-700 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Undercover x Nike
Undercover x Nike

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

BV4594-400 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Undercover x Nike
Undercover x Nike
Images by Nike