Skip to content
Upcoming

Update: UNDERCOVER x Nike Daybreak ‘Bright Citron’

17 juli 2019 16:44
Update: UNDERCOVER x Nike Daybreak ‘Bright Citron’

De allerlaatste colorway van de UNDERCOVER x Nike Daybreak komt binnenkort. Na de vier vorige colorways wordt de sneaker nu in een geel jasje gestoken. Het jaren 80 model wordt gecombineerd met Japanse streetstyle.

Over UNDERCOVER

UNDERCOVER is een Japans streetwear merk dat is opgericht in 1993 door Jun Takahashi. In 1994 en 1995 stond Jun Takahashi al op de Tokyo Fashion Week. Een goede vriend van Jun Takahashi was Rei Kawakubo, oprichter van Comme des Garcons. Rei was zo’n fan van UNDERCOVER dat ze zijn kleding in haar winkels wilde hebben. In 2002 stond UNDERCOVER voor het eerst op de Paris Fashion Week voor de Spring/Summer 2003.

UNDERCOVER x Nike Daybreak daybreak

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van geel nylon met licht grijze suède overlays op de mudguard en lace guards. Zwarte accenten zijn te vinden op de leren Swoosh, heel counter, veters en de outsole. Het suède met plastic hiel is wel wat deze sneaker eigen maakt. De UNDERCOVER en Nike branding is te vinden op de tong, hiel, insole en de gespikkelde outsole.

UPDATE: De laatste colorway van de UNDERCOVER x Nike Daybreak stond gepland voor vrijdag 19 juli, maar deze is uitgesteld en komt waarschijnlijk nu op 1 augustus uit. Meer info volgt snel! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Yellow'

BV4594-700 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
Images by Hypebeast