Skip to content
Upcoming

Uitdagende kleuren in het design van de recent uitgekomen New Balance 1500

9 september 2019 12:30
Uitdagende kleuren in het design van de recent uitgekomen New Balance 1500

Een nieuwe New Balance 1500 is onlangs toegevoegd aan hun Made in England Urban Peak Pack. Een release met opvallende kleurencombinaties voor New Balance.

De New Balance 1500 model in de ‘Made in England’ lijn

“Het design haalt je naar binnen en de kwaliteit zorgt ervoor dat je terug komt.” Een motto van New Balance dat bij heeft gedragen aan het succes van de ‘Made in England’ modellen. De 576 en 1500 modellen van New Balance hebben een iconische status gekregen bij sneaker liefhebbers door de strakke designs en hoogwaardige kwaliteit. Het 1500 model is sinds 1989 op de markt en werd al snel geliefd door samenwerkingen met verschillende winkels. De 1500 modellen uit deze samenwerkingen zijn overigens een van de meest gezochte collectors items in de sneaker wereld.

New Balance 1500 ‘Urban Peak’ | 737691-60-8

De nieuwe 1500 ‘Urban Peak’ valt al snel op als je New Balance Made in England collectie bekijkt. De mesh upper bevat felle blauwe, rode en gele kleuren die een sterk contrast geven met het zwart. Ook heeft deze sneaker veel branding in het design. Naast het welbekende ‘N’ logo van New Balance, met een reflecterende outline, op de upper zijn er nog vier verschillende soorten branding te vinden op de schoen. Op de toe box staat de ‘1500’ branding geborduurd en op upper bij de hiel is een ‘ENCAP’ borduursel te zien. Op de zwarte midsole staat in het wit de tekst ‘Five Point Flying’ met het New Balance logo. Om vervolgens de branding af te maken is de ‘Made in England’ branding op de tong geborduurd.

Het is nu mogelijk om deze sneaker te shoppen via verschillende retailers. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview.


New Balance M1500UCT - Made in England "Urban Peak"

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
New Balance 1500
Images by Sneakerjagers