Upcoming

Er komt een collab tussen UBIQ en Diadora

14 januari 2019 11:22
Er komt een collab tussen UBIQ en Diadora

Het is bijna weer tijd voor de Paris Fashion Week. Couture merken over de hele wereld bereiden hun nieuwe collecties voor en zorgen ervoor dat komend seizoen de fashion wereld weer iets heeft om naar uit te kijken. We kunnen er niet onderuit, sneakers zijn tegenwoordig ook volwaardige mode items en de meeste high end brands brengen ook eigen signature sneakers uit. UBIQ, dé sneakerwinkel uit Philadelphia weet dit als geen ander en brengt daarom samen met Diadora een hele toffe collab uit.

Diadora heeft door de loop van jaren al talloze collabs gehad met een hoop aantal sneaker. Boetiekjes en designers. Voor UBIQ is het echter de eerste keer dat ze samenwerken met Diadora. Voor een eerste keer kunnen we al wel direct zeggen dat ze het goed hebben gedaan!

Deze Diadora N9002 heeft een heerlijke premium look en komt vol met leuke details. Zo is het bovenwerk uitgevoerd van een pony hair materiaal in een witte kleur. Het Diadora logo op de binnenkant is wit met en rode outline terwijl hij aan de buitenkant wit met een zwarte outline is. De rode en blauwe details zijn over de hele sneaker terug te vinden in de details. Zo is het Diadora logo op de heel gemaakt van deze twee kleuren. Op de tongue zien we geen reguliere branding maar een Paris logo. Het volle bovenwerk rust op een wit/blauw/zwarte midsole met hieronder een zwarte outsole.

Uiteraard worden deze Diadora x UBIQ N9002 ‘Paris Exclusives’ exclusief in Parijs uitgebracht bij Nouis Paris voor €200,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

UBIQ
UBIQ
UBIQ
UBIQ
UBIQ
The Turnover