Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 4

24 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 4

De ”12 Days of Christmas” actie is officieel begonnen! Wij hebben onlangs onze Sneakerjagers app gelanceerd! En dat is niet het enige… ook hebben wij een actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine in de app gaan verloten!

Day 4 is aangebroken en wij verloten via onze app weer een holy grail! Vandaag, 24 december, verloten wij de Nike Air Max 1 ”Watermelon”.

Day 4 // Nike Air Max 1 ”Watermelon”

De Nike Air Max 1 ”Watermelon”, die in juni is uitgekomen, was binnen no time uitverkocht. De sneaker heeft een aantal restocks gehad en is nog steeds razend populair.

De sneaker beschikt over een wit/licht grijs bovenwerk en een levendige groene mudguard (spatbord). Op de schoen zijn ook verschillende materialen zoals suède en mesh te vinden. De roze branding op de tong en hiel en de roze Swoosh zijn een mooi detail bij dit ontwerp. De witte tussenzool met groende Air Unit maken het ontwerp af.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Nike Air Max 1 ”Watermelon te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]