Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 1

21 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 1

De ”12 Days of Christmas” actie is officieel begonnen! Voor wie onder een steen hebben geleefd, wij hebben onlangs onze Sneakerjagers app gelanceerd! En dat is niet het enige… ook hebben wij een actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine in de app gaan verloten!

We hebben het hier dus over echte holy grails. Deze actie kun je niet missen! We beginnen onze actie met het verloten van de populaire….tatatataaa Nike Air Max 1 ”Animal”

Day 1 // Nike Air Max 1 ”Animal”

Als je goed naar de uitgelichte afbeelding hebt gekeken dan had je misschien al kunnen raden dat de eerste holy grail die wij gaan verloten de Nike Air Max 1 ”Animal” is. De Nike Air Max 1 ”Animal” is een van de meest populairste sneaker releases uit 2018.

De Nike Air Max 1 ”Animal Pack” is een ontworpen door Hirofumi Kojima. De sneaker beschikt over allemaal verschillende prints en materialen die zijn geïnspireerd op vijf verschillende dieren. Kojima is naar een safaripark geweest om nog meer inspiratie op te doen voor het ”Animal Pack” en keek voornamelijk naar de meest indrukwekkende dieren zoals een tijger, giraf, paard, zebra en luipaard. Hij wilde dat het design de kracht uitstraalt van een tijger en een giraf maar ook de snelheid van een zebra, luipaard en paard beschikt. Om dit te accentueren heeft hij gekozen voor een rode Swoosh en groene branding op de hiel. De rode kleur staat voor de carnivoren en de groene kleur voor de herbivoren.

De Nike Air Max 1 ”Animal” is op 17 maart 2018 uitgekomen en was meteen uitverkocht. Wij geven jullie vandaag, 21 december 2018, dankzij onze ”Twelve days of Christmas” actie een tweede kans om de Nike Air Max 1 ”Animal” te bemachtigen.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Nike Air Max 1 ”Animal” te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]