Skip to content
Newsfeed

Tweede sneaker release Nike SNKRS Day is bekend

1 augustus 2022 10:01
Tweede sneaker release Nike SNKRS Day is bekend

Op 8 augustus 2022 is het SNKRS Day bij Nike. De SNKRS app viert in 2022 zijn 5th anniversary en pakt groots uit tijdens SNKRS Day. Op 29 juli 2022 werd de eerste release van de SNKRS Day bekend gemaakt en nu zien we de tweede sneaker die 8 augustus 2022 gedropt wordt. Dit keer gaat het om een Air Max 1 colorway.

De SNKRS app bestaat dit jaar 5 jaar en dit viert Nike tijdens SNKRS Day. Tijdens deze dag, worden er vier liveshows gehost door Will en Az. Tijdens de liveshows kunnen members actief meedoen met verschillende polls en worden er contests gehouden.

Op 29 juli 2022 werd al bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 ‘SNKRS Day’ dropt tijdens SNKRS Day. Dit paartje heeft een linnen look en werd speciaal ontworpen voor de bijzondere dag. Zo zijn er verschillende details aan het paartje toegevoegd die hinten naar het 5-jarige bestaan van de app. Nu maakt Nike bekend welke tweede sneaker er op 8 augustus 2022 dropt.

Nike Air Max 1 ‘Tour Yellow’ l DX2954-001

De tweede sneaker die tijdens de SNKRS Day dropt, is de Nike Air Max 1 ‘Tour Yellow’. Het Air Max 1 model viert in 2022 zijn 35th anniversary, dus een nieuwe colorway van dit iconische model komt niet geheel als een verassing. De ‘Tour Yellow’ heeft een frisse colorway en combineert gele details over de gehele upper.

Nike Air Max 1 Tour Yellow
Nike Air Max 1 Tour Yellow

De upper kleurt wit en is van mesh. De overlays hebben een off-white kleur gekregen en zijn van leer. Op het middenpaneel verschijnt de Swoosh, deze heeft een gele kleur gekregen. Ook de mudguard kleurt geel en is van leer. Op de hiel en tong komt het Nike logo naar voren. Ook deze kleurt geel.

Naast de releases van de twee sneakers en de liveshows, komt Nike ook met live broadcasting uit verschillende grote steden. In deze broadcast shows gaan live SNKRS hosts in gesprek met sneakerliefhebbers uit de community. Daarnaast zijn er in de app ook verschillende items te zien waarin Nike dieper ingaat op de verhalen achter de community in de betreffende steden.

De Nike SNKRS Day vindt plaats op 8 augustus 2022. De dag start om 12:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Vergeet niet je meldingen in de SNKRS app aan te zetten en houd onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven over de laatste updates van SNKRS Day.