Skip to content
Upcoming

Tweede drop van de Air Max 2090 met deze nieuwe colorway komt eraan

25 maart 2020 21:29
Tweede drop van de Air Max 2090 met deze nieuwe colorway komt eraan

We hebben er allemaal een lange tijd op zitten wachten, maar op donderdag 26 maart 2020 is het eindelijk zo ver. Het is dan eindelijk Air Max Day. Speciaal voor het dertig jarig bestaan is er een nieuw model ontworpen door Nike, de Nike Air Max 2090. De sneaker heeft een futuristische look en er doken eerder al verschillende colorways op. De Air Max 2090 zal er nog een nieuwe colorway bij krijgen, genaamd ‘Navy’.

Dertig jaar geleden kwam Nike met de Air Max 90, de sneaker is vandaag de dag een echte must-have. Bijna iedereen heeft wel een paartje van deze iconische sneakers. Voor het dertig jarige bestaan van de AM90 heeft Nike al verschillende packs en colorways gereleased. Maar ook dit model is uitgekomen voor dit jubileum. De Air Max 2090 heeft veel weg van de Air Max 90, er zijn echter wel wat aanpassingen. Bijvoorbeeld de air-unit die is vergroot en dus voor nog meer comfort zorgt. Ook is de swoosh iets bijgesneden, en zo is ook de branding op de sneaker iets aangepast.

Nike Air Max 2090 ‘Navy’ | Closer Look

Het bovenwerk van de sneakers is geïnspireerd op elektrische auto’s. De upper bestaat uit een donkerblauwe kleur met een doorzichtige laag erover, en verder zijn er roze en groene details te zien. De heel van de sneaker bestaat uit een roze kleur dat over de ‘Nike Air’ branding heen zit. De mudguards hebben een onderliggend donkerblauwe mesh laag.

De Nike Air Max 2090 ‘Navy’ zal op zaterdag 4 april 2020 verkrijgbaar zijn via o.a. Nike.com voor €160 euro. Houdt ons in de gaten op social media en blijf op de hoogte van de laatste updates! Bekijk de sneakers hieronder!


Nike Air Max 2090 'Navy'

CK2612-400 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike
The Turnover