Skip to content
Upcoming

Twee ‘Have A Nike Day’ Air Max 1 sneakers zijn bekend

4 februari 2019 11:48
Twee ‘Have A Nike Day’ Air Max 1 sneakers zijn bekend

We leven toe naar een van de tofste sneaker maanden, namelijk Air Max Month in maart. Maart staat dan ook in het teken van de Air Max en nu zijn er twee nieuwe colorways van de Nike Air Max 1 Blue ‘Have A Nike Day’ bekend.

Niet alleen Air Max Day staat in het teken van Air Max maar ook de periode ervoor. Zo zijn de eerst kids Have A Nike Day sneakers al uitgekomen. Have A Nike Day staat dan ook voor vrolijke en vooral kleurrijke sneakers. Zo is er nu een Air Max 1 is een multi-colorway gelekt en zijn er afbeeldingen van een licht blauwe Air Max 1 naar buiten gekomen.

De kleurrijke sneaker bestaat uit de kleuren blauw, paars, roze en zwart. De outsole komt dan ook in de kleuren die op de upper zitten. De blauwe sneaker heeft een licht blauwe upper met een donkerblauwe mudguard. Deze sneaker heeft een deels doorzichtige outsole. Het voorste gedeelte op de outsole komt in en donkere kleur blauw.

Voor beide sneakers zijn er nog geen release data bekend. Wel is de kinder uitvoering van de multi-colorway al uit, check deze hier! We verwachten dat er in de aankomende periode mee informatie naar buiten zal komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 Multi ‘Have A Nike Day’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht €135,-
Colorway: Black/Purple/Peach/Baby Blue
Stylecode: BQ8929-500
Bekijk hier de storelist>>

Afbeeldingen: Iamtheletterk

Nike Air Max 1 Blue ‘Have A Nike Day’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht €135,-
Colorway: Blue/Light Blue
Stylecode: BQ8929-400
Bekijk hier de storelist>>