Upcoming

Twee cleane Nike Blazer Mid colorways staan op het punt om te droppen

19 januari 2020 16:00
Twee cleane Nike Blazer Mid colorways staan op het punt om te droppen

De Converse All-Star is een van de favorieten als we het over wat hogere sneakers hebben. Maar de Nike Blazer Mid is ook zeker een sneaker die we niet mogen vergeten, en gelukkig gebeurt dat ook niet! Door zijn ‘eenvoudige’ design is het een multifunctionele sneaker.

De Blazer komt al uit de jaren 70 en is geïntroduceerd als een basketbal schoen. De eerste keer dat we de sneaker konden aanschouwen was aan de voeten van George ‘The Iceman’ Gervin. In de loop van de tijd is de sneaker ook gebruikt bij Nike SB als skateschoen. De schoen is dan ook een tijdlozer sneaker die zonder poespas het beste uit de verf komt!

De twee aanstaande colorways zijn dan ook geen uitzondering op de regel. Het gebruikte silhouet is de Nike Blazer Mid ’77 Vintage. Dit is te zien aan de suede details op de zijkant en op de neus van de sneaker. Deze suede stukken komen in een lichtgrijze kleur. De vintage details komen naar voren bij de doos van de sneaker en de tong. De doos komt namelijk in een vintage oranje kleuren zoals het vroeger ook was. De twee colorways die komen zijn simpel maar effectief. De witte upper wordt namelijk alleen opgebroken door een zwarte of blauwe Swoosh.

De zwarte colorway is in 2019 al eens uitgekomen en zal dus nu nog een keer droppen! De blauwe colorway zal op de 23e voor het eerst een release zien. Check hier alle foto’s en het laatste release nieuwe rondom deze sneakers.

Nike Blazer Mid 77 Vintage OG 'Black Swoosh'

BQ6806-100 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid

Nike WMNS Blazer Mid 77 Vintage OG 'Black Swoosh'

CZ1055-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid

Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Blue'

BQ6806-103 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid
The Turnover