Skip to content
Upcoming

De eerste foto’s van een nieuwe Travis Scott x Nike samenwerking zijn opgedoken

18 december 2019 15:03
De eerste foto’s van een nieuwe Travis Scott x Nike samenwerking zijn opgedoken

Sinds de zomervakantie van 2019 gaan er al geruchten rond over een Travis Scott x Nike Air Max 270 React. Nu zijn er foto’s opgedoken van de kleurrijke Air Max 270 React.

De samenwerking tussen Travis Scott x Nike is misschien wel de meest gehypte collab van 2019. In mei verscheen de Air Jordan 1 die was aangekleed door Travis Scott. Na de release stegen de resell prijzen al snel met honderden euro’s. Ook brachten de twee een Air Jordan 6 en ook deze sneaker was enorm populair. In november brachten de twee hun laatste samenwerking van 2019 uit met de Nike Air Force 1 low ‘Cactus Jack’. Net als de andere twee samenwerkingen was deze erg gewild.

Travis Scott x Nike Air Max 270 React | CT2864-200

De Air Max 270 React is dit keer anders aangekleed dan normaal gesproken. Dit keer is de sneaker verwerkt in allerlei kleuren. Samen hebben zij het bovenwerk volledig veranderd. De slanke, gestroomlijnde stijl is namelijk compleet verdwenen. Ze hebben nu gekozen voor een golvend patroon dat ervoor zorgt dat mensen hun hoofd omdraaien.

De eyestays en de tong hebben dezelfde kleur gekregen en zijn verwerkt in suède en mesh. Verder beschikt de sneaker over een basis van een soort cream kleur, ook gemaakt van mesh. Hierover heen loopt het golvende patroon dat in dezelfde kleur verwerkt is. Rondom de hiel en de enkel is een wollen overlay te vinden in een bruine kleur. Op de zijkant vind je hier een kleine oranje Swoosh. Verder zijn er op de toebox en hak bruine suède overlays aangebracht. Op de overlay op de hak zit een heel pull tab met hierop de ‘Cactus Jack’ branding. Ook heeft de sneaker een lace lock op de witgekleurde veters met hierop een oranje Swoosh. Hieronder loopt ook een pull tab met Air Max 270 branding erop.

Onder deze gedetaileerde upper bevindt zich een zeer opvallende zool. Deze opvallende zool geeft sneakerheads een on overtreffelijk comfortabel gevoel dankzij de Air Unit in de achterkant van de schoen en het React foam in de voorkant.

Helaas is er verder nog vrij weinig bekend over de Travis Scott x Nike Air Max 270 React ‘Cactus Jack’. Wel wordt er verwacht dat de ook in kinder- en babymaten zal uitkomen. Houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.


Travis Scott x Nike Air Max 270 React
Travis Scott x Nike Air Max 270 React
Travis Scott x Nike Air Max 270 React
Images by @koala_hsh