Skip to content
Upcoming

De Travis Scott x Nike Air Max 270 React ‘Cactus Trails’ heeft een mogelijke releasedatum gekregen

30 maart 2020 15:45
De Travis Scott x Nike Air Max 270 React ‘Cactus Trails’ heeft een mogelijke releasedatum gekregen

Na al meerdere succesvolle releases zet de samenwerking tussen Travis Scott x Nike zich vrolijk voort. De laatste sneaker die we zagen was de Nike SB Dunk. Ook gaan er al een tijdje geruchten rond van een Air Max 270 React en deze lijkt er nu echt aan te komen. Volgens geruchten heeft de samenwerking een releasedatum gekregen, namelijk vrijdag 1 mei 2020.

Elke sneakerhead kent de samenwerking tussen Travis Scott en Nike wel. In 2019 brak de samenwerking door met de release van de Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ in een High en low variant. Ook dropte de Air Jordan 6 en de Air Force 1. Als laatste release van de samenwerking zagen we in januari 2020 de Nike SB Dunk Low die aangekleed was door de Amerikaanse rapper.

Travis Scott x Nike Air Max 270 React ‘Cactus Trails | CT2864-200

Als we naar de sneaker gaan kijken zal je zien dat er veel over te vertellen is. Zo zijn er meerdere kleuren terug te vinden op het bovenwerk, zoals Light Cream, Starfish en Dark Hazel. Op het bovenwerk zijn overigens ook golvende ribbels te vinden die de sneaker wat extra structuur geven. De eyestays hebben een contrasterende rode kleur gekregen vergeleken met de rest van het bovenwerk. Ook is er een paars/blauwe lacelock te vinden op de tong. Achterop de hiel is een vrij grote heel pull tab te vinden waarop de ‘Cactus Jack’ branding is te vinden in een oranje kleur. Ook de Swooshes op de zijkanten hebben een oranje kleur gekregen.

Als we afzakken naar beneden zien we goudkleurige midsole waarvan het lijkt alsof de gouden kleur is geverfd. Natuurlijk is er op de midsole de kenmerkende ‘Nike React’ branding te vinden. Onder de midsole loopt een Light Cream outsole met hierin nog wat goudkleurige details.

Zoals we al zeiden wordt de Travis Scott x Nike Air Max 270 React ‘Cactus Trails’ verwacht op vrijdag 1 mei 2020. Helaas is er nog niks officieel bevestigd, maar wij verwachten wel dat dit de officiële releasedatum zal zijn. Houd tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van alle aankomende sneaker releases. Check hieronder wat foto’s van de aankomende samenwerking.


Travis Scott X Nike Air Max 270 React 'Cactus Trails'

CT2864-200 · Prijs vanaf €370,-

Naar alle aanbieders
Travis Scott x Nike
Travis Scott x Nike