Skip to content
Upcoming

De Travis Scott x Air Jordan Collectie

1 mei 2019 11:47
De Travis Scott x Air Jordan Collectie

Nadat de Travis Scott x Air Jordan 1 werd uitgesteld en gister een suprise drop was op de site van Travis Scott, krijgt de langverwachte sneaker eindelijk een release datum! De datum stond eerst op zaterdag 4 mei, maar is nu verplaatst naar een week later, namelijk op zaterdag 11 mei.

De Air Jordan 1 heeft een leren witte base met een suède bruine overlay. Het meest opvallende aan de sneaker is de omgekeerde zwarte Swoosh die zich bevindt aan de buitenkant van de upper. Als laatste zit de upper van de sneaker bovenop een crème midsole met een bruine outsole.

De Air Jordan 1 is niet het enige dat zaterdag 11 mei uit gaat komen in deze samenwerking. Travis Scott en Air Jordan brengen samen ook nog kleding uit. De kledingstukken die worden uitgebracht zijn een fleece hoodie met een Jordan logo omgeven door vlammen, fleece shorts, een tracksuit en een variatie aan t-shirts. Alle kledingstukken komen in hetzelfde colorpallet als de Air Jordan 1.

De Travis Scott collectie komt wereldwijd uit op zaterdag 11 mei. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen!


Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'

CD4487-100 · Prijs vanaf €1.392,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike