Skip to content
Upcoming

Travis Scott komt met een Air Jordan 1

16 oktober 2018 11:23
Travis Scott komt met een Air Jordan 1

Na de Air Jordan 4 komt Travis Scott met nog een Jordan sneaker. Dit keer de erg populaire Air Jordan 1. Eerder was ook al te zien op Sneakerjagers dat Travis met een paarse Air Jordan 4 een wedstrijd van de Houston Rockets bij heeft gewoond. De rapper uit Houston maakte bekend dat de paarse versie van de jordan 4 niet gereleased zal worden maar misschien wel verkocht werd via een veiling voor het goede doel.

Air Jordan 1 “Cactus Jack”

Over de Air Jordan 1 is ook nog niet veel bekend. Travis Scott liet via zijn story op Instagram een paar vlugge shots zien van de Air Jordan 1. Wat gelijk opviel was dat de Swoosh op de jordan omgekeerd zat en een stuk groter was dan normaal. Deze Swoosh zit alleen aan de buitenkant van de sneaker en aan de binnenkant is de Swoosh gewoon normaal. Daarnaast valt op dat bij de rechter sneaker op de tong het logo van Cactus Jack staat. Cactus Jack is de bijnaam van Travis Scott. Op de linker sneaker staat gewoon het Nike logo. Het verschil in de linker en rechter schoen was ook al te zien bij de Air Jordan 4. Tenslotte is in het tweede filmpje te zien dat Travis wat Amerikaanse dollars uit de zijkant van de schoen haalt. In de sneaker zit dus een soort van geheim vakje voor bijvoorbeeld geld.

Er is nog geen informatie beschikbaar over de release datum of prijs van de Cactus Jack Air Jordan 1. Wel weten we dat de paarse Air Jordan 4 van Cactus Jack niet meer zal releasen voor het publiek.

Laat ons weten wat je van de Air Jordan 1 vind en dat de Air Jordan 4 niet meer released. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Travis Scott Air Jordan 1 Travis Scott Air Jordan 1 Travis Scott Air Jordan 1 Travis Scott Air Jordan 1 Travis Scott Air Jordan 1

The Turnover