Upcoming

Closer look: Travis Scott x Air Jordan Low

29 april 2019 16:17
Closer look: Travis Scott x Air Jordan Low

De samenwerking tussen Travis Scott en Air Jordan lijkt weer te groeien, want we hebben nu een closer look naar de Travis Scott x Air Jordan 1 Low.

Het eerste paar dat wij zagen met een omgekeerde Swoosh was de Travis Scott x Air Jordan 1. Deze had bruine panelen gemixed met wit leer en een zwarte Swoosh. De Air Jordan Low heeft nog steeds deze bruine panelen, maar heeft in plaats van wit leer, zwart leer en juist een witte Swoosh.

Kleine details bevinden zich ook op de Air Jordan low. Zo staat er achter de Swoosh het woord “Cactus Jack”, staat er op die hiel het Air Jordan logo en op de andere sneaker een smiley. De upper van de sneaker bevindt zich op een wit/crème gekleurde midsole en een bruine outsole.

Er is nog weinig bekend over de prijs en release van deze witte Air Jordan Low, maar volgens sneaker leakers PY_RATES, word deze sneaker verwacht ergens in september 2019.

Check hieronder de afbeeldingen van deze sneaker en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen!


Travis Scott x Air Jordan Low
Travis Scott x Air Jordan Low
Travis Scott x Air Jordan Low
Travis Scott x Air Jordan Low
Images by long7ze
Image by Travis Scott

The Turnover