Skip to content
Upcoming

Er gaan geruchten rond van een mogelijke Travis Scott x Air Jordan 5 ‘Cactus Jack’

31 januari 2020 16:45
Er gaan geruchten rond van een mogelijke Travis Scott x Air Jordan 5 ‘Cactus Jack’

Travis Scott heeft een geweldig jaar achter de rug. Niet alleen in de hip hop wereld, maar ook in de sneakerwereld. Hij bracht namelijk verschillende samenwerkingen met Nike uit die razend populair waren. Nu ziet het ernaar uit dat er opnieuw een samenwerking onderweg is. Dit keer gaan er geruchten rond van een mogelijke Travis Scott x Air Jordan 5 ‘Cactus Jack’.

Travis blijft niet stil zitten als het aankomt op samenwerkingen met Nike. Eerder in januari verschenen ook al enkele foto’s van de samenwerking tussen Travis Scott x Nike SB. Hier creëerden zij samen een geweldige Nike SB Dunk Low die mogelijk op 28 februari 2020 uitkomt. Klik HIER om naar het blog te gaan over deze collab.

Travis Scott x Air Jordan 5 ‘Cactus Jack’ | Closer Look

Om het 30-jarige jubileum van de Air Jordan 5 te vieren heeft Travis de sneaker een eigen make-over gegeven. Het ziet ernaar uit dat de sneaker zal beschikken over roodbruinig/groen kleurschema. Ook verwachten we dat de sneaker verwerkt zou zijn in de materialen mesh, suède en leer. Natuurlijk zal de kenmerkende Cactus Jack branding terug te vinden zijn op het bovenwerk.

Momenteel is er verder nog niks bekend over een eventuele Travis Scott x Air Jordan 5 ‘Cactus Jack’, maar als we de geruchten moeten geloven zal de sneaker ergens in de lente of zomer van 2020 uit moeten komen. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van de laatste geruchten.


Air Jordan 5 Cactus
Image by @soledebrief