Skip to content
Where to Cop

Top 5 releases dit weekend!

13 oktober 2017 10:51
Top 5 releases dit weekend!

Het is weer (bijna) zo ver, weekend! Tijd om eens de top 5 releases van dit weekend met jullie door te nemen. Welk paartje ga jij morgenochtend scoren tijdens het ontbijt?

1. Nike Air Max 1 Premium SC Jewel “Summit White” & “Wolf Grey”De Nike Air Max 1 Premium SC Jewel is al meerdere keren uitgekomen de laatste tijd. Zo hebben we al verschillende colorways gezien, van “Dusty Peach” tot “Ruby Red”. Voor de release van 14 oktober staan de “Summit White” en de “Wolf Grey” op de kalender, twee ontzettend harde/schone colorways. Beide sneakers zijn gemaakt van een premium suede met een lederen afwerking. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via onderstaande link.
Shop de "Summit White" hier! Shop de "Wolf Grey" hier!

2. Nike Air Max 97 “Future Forward”
Vleugjes glanzend lakleer en satijn accentueren de gestroomlijnde look van de Air Max 97. Een van de meest onvergetelijke innovaties van Nike Air uit de jaren 90 wordt steeds vernieuwd — deze keer gecombineerd met een Taupe Grey bovenwerk in luxe materialen. De zachte kleur is de perfecte balans tussen neutraal en opvallend, en tilt je hele look naar een hoger niveau. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link.
Shop de Future Forward hier!

3. adidas Equipment Support ADV CK “Parley”De samenwerking tussen Parley For The Oceans en adidas heeft al veel spannende Ultra Boost releases gehad. Parley For The Oceans is een merk wat plastic afval recycled in draagbare performance sneakers. Voor de volgende adidas x Parley release wordt de Equipment Support voorzien van gerecyclede materialen in een typische Parley colorway, navy & aqua blue. Op de tongue is het Parley logo aangebracht in een aqua blauwe kleur. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link.
Shop de "Navy Blue" hier! Shop de "Aqua Blue" hier!

4. Nike “Wheat Pack”Zo nu en dan brengt Nike een pack uit in een heerlijke colorway. Deze “Wheat Pack” brengt dit echter naar een compleet niveau. De wheat pack zal namelijk bestaan uit maar liefs 10 modellen. Dat lees je goed.. 10. modellen. Ze hebben ook niet gekozen voor de minste modellen, namelijk de Air Max 1, Air Max 90, Air Max BW, Air Max 95 Boot, Air Woven Boot, Air Force Max, Air Force 1 High, Footscape Woven Chukka, Air Force Max en de Air More Uptempo ’96. Alle sneakers zijn gemaakt van verschillende materialen, van suede tot nubuck en dit alles in de “Flax” colorway. Als je een groot liefhebber bent van de gumsole, dan is deze release perfect voor jou! Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link.
Shop de "Wheat Pack" hier!

5. Air Jordan 12 Retro “Burgundy”
Al sinds zijn release staat de Air Jordan XII voor luxe. Die luxe is in de loop der tijd steeds weer vertaald naar nieuwe kleuren en materialen. De nieuwste versie met een suède constructie in een volwaardige Bordeaux-kleur wordt twintig jaar na het origineel uit 1996 uitgebracht. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link.
Shop de "Jordan 12 "hier!