Skip to content
Upcoming

Tommy Triggah en Morprime ontwierpen een exclusieve KangaROOS sneaker voor het European Connect project

2 juli 2021 13:43
Tommy Triggah en Morprime ontwierpen een exclusieve KangaROOS sneaker voor het European Connect project

Tommy Triggah en Morprime hebben hun liefde voor kicks mogen verwerken op de KangaROOS Racer Hybrid. Wij vertellen je alles over de samenwerking en de final result, dus read on!

Over KangaROOS

Het Amerikaanse merk KangaROOS werd in de jaren 70 gelanceerd. Het merk werd gekenmerkt door de goede stijl, maar dat was niet het enige. KangaROOS veranderde zijn focus door van sportieve sportschoenen over te stappen op lifestyle sportschoenen. Dit gebeurde allemaal door de Amerikaanse architect en KangaROOS founder Bob Gamm.

In 1979 stond hij voor een veelvoorkomend dilemma onder joggers: waar laat je in hemelsnaam je sleutels tijdens het joggen? Terwijl hij deze vraag stelde tijdens zijn dagelijkse training, kwam hij eindelijk met een mega goede oplossing. Een opbergzakje aan de zijkant van de schoenen zou de sleutels veilig opbergen! Hij gaf zijn schoenen de gepaste naam KangaROOS. Kangoeroes zijn namelijk snelle lopers met een zakje (buidel), net zoals de schoenen.

KangaROOS pocket voorbeeld uit een oude ad
KangaROOS pocket voorbeeld uit een oude ad

Door als enige brand, schoenen met pockets te ontwerpen, waren de schoenen een combinatie van stijl en hoge functionaliteit. De meeste kicks hebben nog steeds een zakje met rits aan de zijkant, maar sommige hebben nu ook een zijvakje op de enkel, waar een kleine portemonnee in past. Dit idee wordt tot en met vandaag de dag zeer gewaardeerd op de Duitse markt.

European Connect project

“ROOS Lovers around the globe, stand together and unite! In tijden waarin de fundamenten van onze samenleving flink aan het wankelen worden gebracht – Covid, Brexit, voortdurende oorlogen, noem maar op – willen we mensen weer dichter bij elkaar brengen, ook al is dat in het echte leven nog steeds bijna onmogelijk.”

KangaROOS deelde het bovenstaande bericht als aankondiging op hun nieuwe project. Het merk heeft dit nieuwe project gelanceerd om sneakerheads en -kenners in heel Europa met elkaar te verbinden. De sneaker lovers komen in teams van twee, digitaal samen. Samen laten zij hun creativiteit los op een MiG (Made in Germany) sneaker naar keuze.

Morprime x Tommy Triggah x Kangaroos Inside Job

Het doel is dus om mensen samen te brengen die een passie delen voor de sneaker culture, kwaliteit, design en duurzaamheid. Dit staat los van de hype en draait puur om de liefde voor sneakers. Toch hoopt KangaROOS dat alle vier de teams, collectors items voor jullie hebben gecreëerd. Zij eindigen hun bericht met “and honestly, we think they absolutely did!”

Morprime x Tommy Triggah x KangaROOS ‘Inside Job’

Welcome to the INSIDE JOB

MORPRIME Industries™️ en hun oude vriend Tommy Triggah hebben de handen ineengeslagen, om het KangaROOS ‘EUROPEAN CONNECT’ project op te starten. Dit project zet de gecombineerde liefde voor het RUNNING erfgoed in voor een ZEER zeldzaam silhouet dat afkomstig is uit het uitgebreide portfolio van het merk. Tommy Triggah en Morprime hebben voor deze exclusieve samenwerking aan de KangaROOS Racer Hybrid gewerkt.

4721A-000-3006 Morprime x Tommy Triggah x Kangaroos 'Inside Job' sneaker

Morprime X Tommy Triggah X KangaROOS 'Inside Job'

4721A-000-3006 · Prijs vanaf €171,-

Naar alle aanbieders

Wij zijn de INSIDERS, dit is een blik in de wereld zoals WIJ die zien.

Morgan en tommy
Morprime x Tommy Triggah x Kangaroos Inside Job sneaker

De moderne opknapbeurt heeft het paar voorzien van een wereldprimeur op het gebied van kleuren en materialen voor dit specifieke model. Op 11 juli 2021 om 00:00 uur released de Morprime x Tommy Triggah x Kangaroos ‘Inside Job’ sneaker. De kicks zijn verkrijgbaar vanaf €250,-. Check hieronder meer details op de Instagram pagina van Tommy Triggah.

Stores
43einhalb / Acribik / AFEW / Allike / Alte Schule /Asphaltgold / Bijsmaak / Chmielna20 / Comix / Concrete /Eindelijk / Epic / Egotrips / Footshop / Gloryhole / Hanon /HHV / JNS / L’Original / Mainsource / Outback / Overkill /Schrittmacher / SneakAvenue / Sneakerbaas / Sneakerstudio / Solebrands / Steffl 6th Floor / Street / Suppa / THBX /Titolo

Morprime x Tommy Triggah x Inside Job sneaker coming soon

Ben jij geïnteresseerd in het laatste sneaker nieuws? Houd onze blogs en Twitterpagina dan dagelijks in de gaten. Wil jij deze KangaROOS kicks of andere opkomende sneakers niet missen? Download onze app dan hier en mis nooit meer een nieuwe release!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date