Skip to content
Upcoming

Tom Sachs x Nike Mars Yard Overshoe released deze maand

3 mei 2019 13:58
Tom Sachs x Nike Mars Yard Overshoe released deze maand

Met een paar kleine releases in Londen en Japan vorig jaar, released de Tom Sachs x Nike Mars Yard Overshoe deze maand! Deze schoen bevat een sneaker, gestitched in een waterproof overlay schoen.

De Mars Yard overshoe, word ook wel de March Yard genoemd, maart is de ergste maand van het jaar, je voeten zijn altijd deze hele maand nat, zegt Tom Sachs. Tom Sachs heeft daarom deze schoen gecreëerd, om je voeten altijd droog en warm te houden.

As an artist, the greatest thing Nike has given me is the ability to expand my creative process and think ‘these are not constraints, these are other ways of thinking.’

Tom Sachs

De details

Het materiaal waar de overshoe van gemaakt is, is Dyneema materiaal. Twee straps gaan over de upper heen, om zo de sneaker strakker te doen. Twee rode tabs bevinden zich op de hiel en tong. Je kan het materiaal naar beneden rollen waardoor je je voeten kan luchten. De upper zit bovenop een grote blauwe midsole en navy blauwe outsole. Het toffe aan deze schoen is, is dat je de overshoe eraf kan snijden en dan een hele nieuwe sneaker hebt.

De Tom Sachs x Nike Mars Yard Overshoe komt uit op donderdag 9 mei, voor een prijs rond de €559,-. Check hieronder de afbeeldingen en de storelist voor deze bijzondere release. Houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Tom Sachs x Nike 'Mars Yard Overshoe'

AH7767-101 · Prijs vanaf €432,-

Naar alle aanbieders
Tom Sachs x Nike Mars yard Overshoe AH7767-101
Tom Sachs x Nike Mars yard Overshoe AH7767-101
Tom Sachs x Nike Mars yard Overshoe AH7767-101
Images by BSTN