Skip to content
Upcoming

Tom Sachs x Nike Mars Yard Overshoe komt uit op donderdag 11 oktober 2018

8 oktober 2018 16:30
Tom Sachs x Nike Mars Yard Overshoe komt uit op donderdag 11 oktober 2018

Nike en Tom Sachs onthullen hun nieuwste samenwerking! Tom Sachs is een Amerikaanse kunstenaar die woont en werkt in New York City. Tom Sachs heeft al 3 samenwerkingen gehad met Nike. Nike en Tom hebben een sneaker ontworpen genaamd, The Mars Overshoe. De sneaker is bedoeld om je voeten te beschermen tegen alle soorten klimaten. De schoen heeft de bijnaam ”Marchyard”, wat verwijst naar de meest slechtste maand van het jaar. De sneaker heeft dezelfde bouw als de Mars Yard 2.0 die Nike samen met Toms Sachs in 2017 heeft ontworpen. De sneaker beschikt over verschillende soorten nylon en polyester wat volledige bescherming biedt. Twee fidlock magnetische gespen houden de omslag van de sneaker op zijn plaats.

De Tom Sachs x Nike Mars Yard Overschoen zal uitkomen op 11 oktober exclusief bij Dover Street markt Londen via een online raffle.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


NikeCraft x Tom Sachs