Skip to content
Upcoming

Eerste beelden duiken op van The Union x Air Jordan 4 ‘Guava Ice’

1 augustus 2020 11:23
Eerste beelden duiken op van The Union x Air Jordan 4 ‘Guava Ice’

Afgelopen week doken er beelden op van The Union x Air Jordan 4 ‘Off Noir’ en nu zijn er ook foto’s verschenen van de ‘Guava Ice’ colorway. In tegenstelling tot de ‘Off Noir’ colorway is de ‘Guava Ice’ toch iets zomersers.

The Union opende in het jaar 1989 voor het eerst haar deuren in New York City. Niet veel later werden de deuren geopend van de winkel in Los Angeles. De winkel in Los Angeles is momenteel nog de enige winkel die open is.

The Union x Air Jordan 4 ‘Guava Ice’ | DC9533-800

Bij deze colorway is er gekozen basis die is gemaakt van nubuck in een ‘Light Bone’ kleur. Dit wordt aangevuld met doorschijnende vleugels en gebroken witte netten. Onder de doorschijnende vleugels is een felle roze kleur te vinden die de sneaker nog meer leven inblaast. De sockliner is verwerkt in een blauwe kleur. Het bovenwerk wordt verhoogd door de dikke vergeelde zool die de sneaker een vintage look geeft.

Volgens geruchten zal deze ‘Guava Ice’ colorway die is verwerkt op The Union x Air Jordan 4 niet een wereldwijde release zien, maar zal hij alleen droppen in-store. De ‘Off Noir’ colorway ziet wel een wereldwijde release! Houd Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates van deze samenwerking.

Union x Air Jordan
Union x Air Jordan
Union x Air Jordan
Images by @upcycle.sneaks

The Turnover