Skip to content
Upcoming

The Soloist X Converse All Star verschijnt deze week nog

11 maart 2020 10:29
The Soloist X Converse All Star verschijnt deze week nog

Ondertussen zitten we alweer in week 11, er staan weer een hoop releases voor ons klaar. De maand maart leek wat rustig te zijn qua releases maar ondertussen zijn we op volle toeren! Eén van de releases die deze week verschijnt is deze toffe Converse All Star in samenwerking met Takahiromiyashita The Soloist. De ‘The Soloist X Converse All Star Disrupt’ zal in twee colorways verschijnen, een zwarte sneaker met witte details en een witte sneaker met zwarte details. Goed nieuws, je kan dit paartje komende donderdag op 12 maart al scoren.

Takahiromiyashita The Soloist is een Japans merk dat is opgericht door Takahiro Miyashita. Dit merk verkoopt kleding, sieraden en andere accessoires. Verder hebben ze natuurlijk al een eerdere samenwerking gekent met Converse.

Converse is een merk dat al een hele lange tijd meegaat. In 1917 kwam de allereerste sneaker van Converse al uit en vanaf 2003 valt Converse onder Nike. De sneaker was bedoelt als basketbal schoen maar werd al snel voor casual gedragen. Er zijn verschillende modellen die in verschillende colorways zijn verschenen. Ook de samenwerkingen van Converse zijn een groot succes geweest.

The Soloist X Converse All Star | Closer Look

De Soloist X Converse All Star heeft een kenmerkende look gekregen. Natuurlijk valt het meteen op dat de zool een geruiten print heeft en dat de zool achter iets verder doorloopt. Boven het uitstekende deel van de zool is de Converse branding te zien. Deze is overigens ook te zien op de binnenkant van de sneaker. Op de buitenste zijdes van de sneaker komt The Soloist naar voren. Net onder de veters staat ‘HELLO! I AM THE SOLOIST. SINCE 2010’. Dit is ook aan ter hoogte van de enkel te zien.

Deze te gekke samenwerking tussen The Soloist en Converse is deze week al verkrijgbaar. Op donderdag 12 maart 2020, vanaf 00:00 kan je de sneaker bemachtigen. Er hangt een prijskaartje van €150,- aan. Bekijk de releasekalender om de volledige store list te bekijken.


The Soloist X Converse All Star Disrupt 'White'

168214C · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

The Soloist X Converse All Starr Disrupt 'Black'

168213C · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Images by: END Clothing