Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 53

11 juli 2024 11:16
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 53

In de volgende aflevering van The Sneaker Update bespreken Tom, Mats en Lotte de volgende Stüssy x Nike collab, de terugkeer van de Air Jordan 1 High ‘UNC’ en een volgende BAPE x adidas collab. Daarnaast hebben ze het weer uitgebreid over het EK en voorspellen ze wie de beker mee naar huis gaat nemen.

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

In de volgende aflevering gaat het uitgebreid over de volgende Stüssy x Nike collab die de Nike LD-1000 gebruikt. Daarnaast wordt de CAYL x New Balance 1906R release besproken en de terugkeer van de Nike Air Safari. Kendrick Lamar dropt ‘Not Like Us’ clip, Ye lijkt te stoppen met muziek en Pusha T sluit zich aan bij Louis Vuitton. Kortom, een volle episode.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.