Skip to content
Upcoming

The Hundreds x Puma voorjaarscollectie 2020

15 april 2020 15:05
The Hundreds x Puma voorjaarscollectie 2020

Er komt weer een nieuwe samenwerking aan tussen The Hundreds en Puma! Na de laatste release van The Hundreds x Puma vonden zij het tijd voor een nieuwe voorjaarscollectie. The Hundreds x Puma Spring Collectie bestaat uit vier paar sneakers en een paar slippers. De samenwerking is uitgevoerd op een paar bekende modellen van Puma.

The Hunderds X Puma RS-Pure 'Black'

371381-01 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

De eerste sneaker uit de collectie is de Puma RS-Pure. De sneaker heeft een overall zwarte kleur gekregen met camo spots op de upper en de een RS-schuimmix zorgt voor optimale veerkracht. Deze The Hundreds x Puma RS-Pure zal €100,00 gaan kosten.

The Hunderds X Puma Palace Guard

371382-01 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

De tweede sneaker is de Puma Palace Guard. De sneaker heeft als basiskleur wit gekregen met kleurrijke overlays. Zo is de heel van de sneaker zwart en blauw met daaronder een randje roze. Er zijn verschillende materialen in de sneaker verwerkt, waaronder suède en mesh. De midsole en de outsole beschikken beiden over een grijze kleur. De Hundreds x Puma Palace Guard zal verkrijgbaar zijn vanaf €120,00.

The Hundreds X Puma Clyde 'Black'

371383-01 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

De derde sneaker uit de collectie is de welbekende Puma Clyde. Deze beschikt over een overall zwart bovenwerk met een groen branding-logo op de tong. Op de zijkant onder het Puma-logo staat in het goud ‘Clyde’ geschreven en deze gouden kleur komt terug op de zijkant van de heel in een tekentje wat het effect heeft van een gescheurd papiertje. Deze Hundreds x Puma Clyde ‘Black’ zal verkrijgbaar zijn vanaf €110,00.

The Hundreds X Puma Performer Mid

371384-01 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

De volgende samenwerking is gemaakt op de Puma Performer Mid en zal €150,00 kosten. Er zijn vier verschillende kleuren in de sneaker verwerkt zoals wit, zwart, paars en oranje, daarbij is de sneaker gemaakt van verschillende materialen waaronder leer en suède.

Images by Puma

The Hundreds X Puma Leadcat

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De allerlaatste sneaker, of eigenlijk slipper, is de Puma Leadcat. De slipper beschikt over een glad bovenwerk in een donkerrode kleur met daarop ‘Hundreds Puma’ in het blauw. Het inzetstuk van de slipper is zwart. Dit laatste item zal verkrijgbaar zijn vanaf €30,00.

Release info

Wanneer deze te gekke voorjaarscollectie precies uitkomt is nog niet bekend. We verwachten dat deze in de loop van de lente uit zullen komen. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten en wie weet ben jij de eerste die met deze collectie rondloopt! Check ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van alle sneakers.