Skip to content
Upcoming

De Tailwind 79 komt in een ‘gym red’ colorway.

7 januari 2019 09:39
De Tailwind 79 komt in een ‘gym red’ colorway.

De laatste tijd laat Nike zien wat voor rijke geschiedenis het bedrijf kent. Na het succes van de retro van de Tailwind 79 krijgt hij nu weer een frisse OG look colorway. Nike speelt goed in op de hype van de vintage sneakers door zijn rijke geschiedenis zijn gang te laten gaan. Met talloze retro runner modellen kan Nike de oude sneakerhead garde goed blij maken!

De vintage looks van de sneakers zorgen ervoor dat de sneaker een hoop liefde heeft vergaard door de jaren heen. Om ervoor te zorgen dat de sneaker niet weer vergeten wordt brengt Nike een strakke Gym red colorway uit.

De colorway

Met een strakke/cleane colorway wordt de oude standaard van de Tailwind 79 weer helemaal herleefd. Een upper van knalrood is gemaakt van boterzacht suède en het altijd geliefde Mesh. Om de vintage looks goed na te leven krijg de rest van de colorway eigenlijk maar twee extra ‘kleuren’, zwart en wit. Zo zien we dat de laces, de tongue en de swoosh uitgevoerd zijn in een spierwitte kleur. Niet te vergeten is de vintage look op de tongue die extra dik is met een foam padding. Op de heel zien we een wit lederen detail met hierop Nike branding in blokletters. Om de sneaker af te maken zit de zwarte OG waffle outsole eronder.

Voor het gemak is er voor deze toffe Nike Air Tailwin 79 ‘Gym Red’ al direct een releasedatum bekend, namelijk 1 februari 2019! Keep an eye op onze Sneakerjagers releasekalender om te checken welke shop deze banger zal aanbieden!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Tailwind 79 ‘Gym Red’

Releasedatum: 01-02-2019
Prijs: €100,-
Colorway: Gym Red/White-Black-Team Orange
Stylecode: 487754-602
Storelist: Klik Hier

 


Tailwind 79
Tailwind 79
Tailwind 79
Tailwind 79
Tailwind 79