Skip to content
Upcoming

De Nike Air VaporMax 2.0 krijgt óók een Swarovski ‘Volt’ look

13 maart 2019 16:30
De Nike Air VaporMax 2.0 krijgt óók een Swarovski ‘Volt’ look

Alweer bijna 2 jaar geleden heeft de samenwerking tussen Nike en Swarovski voor het eerst plaatsgevonden. Een Nike Air Max 97 Silver Bullet werd volledig voorzien van een ontelbare hoeveelheid Swarovski steentjes. Een klein half jaar geleden werd ook de Nike Air Max 97 Metallic Gold voorzien van een Swarovski treatment. De volgende sneaker die volgestopt wordt met deze schitterende steentjes zal de Air VaporMax Flyknit 2.0 worden!

Na het succes van de samenwerking tussen Swarovski en Nike afgelopen jaar op de Nike Air Max 97 Metallic Gold, hebben ze besloten de samenwerking voort te zetten. Het is opvallend voor beide partijen dat ze een sneaker hebben uitgekozen die eigenlijk het minst voor de hand lag: De Nike Air VaporMax 2.0.

Details

Waarin de vorige twee sneakers met ‘goud’ en ‘zilver’ te maken hadden heeft deze sneaker dat volledig niet. De opkomende trend met felle kleuren en dan vooral de ‘Volt’ kleur is duidelijk een inspiratie geweest voor deze release. We zien steeds vaker sneakers de ‘Volt’ treatment krijgen en dus ook deze collab.

Het bovenwerk van de sneaker is volledig gemaakt van Flyknit in deze ‘Volt’ kleur. Over de upper zijn meer dan 1000 individuele Swarovski steentjes aangebracht. Al deze steentjes zijn met de hand geborduurd op het bovenwerk. Overigens zien we een ander nieuw detail, namelijk een geborduurde Nike Swoosh. Normaal gesproken wordt er gebruik gemaakt van een rubberen Swoosh.

Deze Nike Air VaporMax 2.0 x Swarovski ‘Volt’ zal deel uitmaken van de Nike SS19 collectie. De sneakers zullen vrijdag 15 maart uitkomen voor een flinke €500,- retail prijs. Check ondertussen Nike.com voor andere opvallende Flyknit VaporMaxjes!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air VaporMax 2.0 Swarovski 'Volt'

AT5673-700 · Prijs vanaf €313,-

Naar alle aanbieders
Swarovski
Swarovski
Swarovski
Swarovski