Skip to content
Upcoming

Supreme x Vans collectie // Release info

8 mei 2019 15:52
Supreme x Vans collectie // Release info

Supreme komt weer met een samenwerking. Dit keer met Vans. Er is een Supreme x Vans collectie onderweg van 6 verschillende varianten. We hoeven niet lang meer te wachten, want de sneakers worden morgen al gereleased op donderdag 9 mei.

De langdurige Supreme x Vans samenwerking heeft al veel verschillende releases gehad. Nu hebben Supreme en Vans officieel hun nieuwste lente / zomer 2019-samenwerking geïntroduceerd. De collectie bestaat uit 3 Vans Sk8-Hi Pro varianten, en 3 Slip-On Pro varianten. De grafische elementen op deze sneakers zijn erg opmerkelijk. De gehele collectie komt overeen met elkaar, maar toch ook weer niet. Dit komt voornamelijk door de kleurcombinaties.

De details

De collectie bestaat uit 6 paar sneakers. 3 verschillende Sk8-Hi Pro varianten, en 3 verschillende Slip-On Pro varianten. Alle sneakers hebben hetzelfde kenmerk. Dit zijn de grafische elementen die toegevoegd zijn. Deze diamant-achtige graphics hebben allemaal hun eigen kleur. Een geel met zwarte kleur, een grijs met blauwe kleur, en een rood met zwarte kleur. Dit zijn de Slip-On Pro modellen. Daarnaast zijn de Sk8-Hi Pro modellen exact hetzelfde, maar hebben een combinatie met een andere kleur. De rode is gecombineerd met blauw, de blauw/grijze met zwart en geel met bruin. Op beide modellen is het Supreme logo toegevoegd. Ook het Vans logo is weer duidelijk te vinden. De sneakers zullen gereleased worden in New York, Brooklyn, LA, Londen, Parijs en online bij Supreme op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei wordt de collectie in Japan uitgebracht.

Ben je benieuwd naar andere releases? Check dan snel de releasekalender.


Supreme X Vans
Supreme X Vans

Supreme X Vans
Supreme X Vans
Supreme X Vans